CIJELI SVIJET PRIČA O NJENOM IZGLEDU Kejt Midlton navijala za Đokovića u bezobrazno skupoj haljini, pored nje niko nije gledao Megan Markl! (FOTO)

Show
CIJELI SVIJET PRIČA O NJENOM IZGLEDU Kejt Midlton navijala za Đokovića u bezobrazno skupoj haljini, pored nje niko nije gledao Megan Markl! (FOTO)
.

Vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijamdanas su bodrili Novaka Đokovića na Vimbldonu. Par je izgledao raspoloženo, a veliku pažnju privukao je izgled Kejt Midlton.

kejt

Kejt je ovom prilikom zablistala u plavoj haljini u stilu pedesetih koju je dizajnirala londonska dizajnerka Emilija Viksted čija cijena iznosi preko 1.500 funti. Stajling je upotpunila bež torbicom i cipelama u istoj boji. Ženstvena haljina istakla je njenu figuru, a modni kritičari su se složili da je Kejt izgledala poput prave dame.

Podsjetimo, juče su Kejt Midlton, njena sestra Pipa i Megan Markl sjedile u VIP loži i navijale za Serenu Vilijams. Kejt je za tu priliku odbarala zelenu haljinu marke "Dolce Gabanna", a Megan po prvi put nije prekršila pravila odjevanja i pantalone je ostavila kući. Za teniski događaj odabrala bijelu košulju koju je uklopila s plisiranom "Hugo Boss" suknjom.

kejt

Da su Vilijam i Kejt brinuli o detaljima svjedoče fotografije sa Vimbldona. Princ i vojvotkinja su uklopile kombinacije, te je Vilijam za ovaj događj odbrao košulju u plavoj boji, teget pantalone i sivi sako.

To je inače, bio prvi put da su vojvotkinje od Kembridža i Saseksa zajedno u izlasku sa Pipom Midlton, a izgledale su kao tri sestre koje se odlično provode. Stručnjaci za govor tijela analizirali su ponašanje dvije jetrve i zaključili da ovdje sve izgleda kako treba, prijateljski i dobronamjerno. Da li su riješile da zakopaju ratne sjekire ili pak sukoba nikad nije ni bilo, vjerovatno nikad nećemo saznati.

(alo.rs/photo Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: AP/Tim Ireland)

Ne propustite