DA LI NOSITE MUŠKO ILI ŽENSKO: Ovi simptomi u trudnoći će vam otkriti sve, OBRATITE PAŽNJU!

Porodica i zdravlje
DA LI NOSITE MUŠKO ILI ŽENSKO: Ovi simptomi u trudnoći će vam otkriti sve, OBRATITE PAŽNJU!
.

Postoji tih par razloga zbog čega roditelji žele saznati da li će oni imati žensko ili muško dijete.

Neki žele da znaju jednostavno jer ne mogu podnijeti čekanje i jer su radoznali, a neki jer bi željeli da znaju kakve će pripreme izvršiti, te kako da ofarbaju sobu djeteta, tačnije u koju boju.

Neko želi djevojčice, a neko dječake, pa neko već ima dječaka, a onda bi željeli djevojčicu, pa obrnuto i tako sve u krug. Neko jednostavno želi da ima samo dijete pa im nije niti bitan pol i onda ostavljaju da sudbina odredi sve što je potrebno i samo im je bitno da je dijete zdravo.

trudnoca

Roditelji bi željeli saznati da li će imati muško ili žensko dijete radi tih sitnica i jednostavno ih muče, a mi imamo pravo rješenje za vas kako da znate. Ukoliko ste trudni, ili znate nekoga onda mu trebate ovo reći i sada pažljivo čitajte kako biste znali u čemu je ta fora i kako znati.

Pol djeteta se može otkriti preko medicinskih pregleda, ali kako stariji pričaju, postoje neki znakovi kojim vam tijelo trudnice pokušava reći koje dijete ono nosi. Ukoliko želite prepoznati da li trudnica nosi muško ili žensko, onda su ovo veoma često teorije od starih babica, a pogledajte ih ispod.

356-maloljetnicka-trudnoca-566x377

Ukoliko imate probleme sa mučninama, onda nosite curicu. Ukoliko imate probleme sa tenom, onda nosite curicu. Ukoliko nosite “nisko”, onda ćete imati dječaka. Ukoliko nosite “široko”, onda ćete roditi curicu. Ukoliko žudite za kiselom i slanom hranom, onda nosite dječaka, a ukoliko preferirate slatku hranu, onda nosite curicu.

Ne propustite