'U vezi smo bili 4 godine, a onda je moja djevojka ostala trudna...'

Zanimljivosti
'U vezi smo bili 4 godine, a onda je moja djevojka ostala trudna...'
.

Bili smo u vezi 4 godine i moja sada supruga, a tada djevojka je slučajno ostala trudna i zbog bebe smo morali da ubrzamo vjenčanje. U braku smo preko 5 godina i naš sin je prije par dana napunio 5 godina. Ne znam zašto ali u meni se pojavio crv sumnje da on nije moj sin.

U početku sam ignorisao tu misao, ali svakim danom sve sam više sumnja i sve više “uviđao” da moj sin uopšte ne liči na mene. Tada sam počeo da ozbiljno razmišljam da uradim test očinstva. Obzirom da nisam nešto bogat da bih to mogao da platim odlučio sam da pozajmim. Uradio sam test u jednoj poliklinici i danas su mi stigli rezultati gdje piše da sam ipak ja otac djeteta.

man-cry

(Foto: Ilustracija)

Kao da mi je pao kamen sa srce u tom trenutku, ali kada me prošao taj osjećaj zadovoljstva počeo sam da se gadim sam sebi, al bukvalno. Ne mogu da vjerujem da sam tako nešto i pomislio… imam najbolju ženu na svijetu pored sebe, stvarno se gadim sam sebi. Pogotovo mi je sada problem jer sam se i bezpotrebno zadužio i to kod jednog opasnog tipa.

woman-shutterstoch

(Foto: Ilustracija)

Ne znam šta mi je bilo, kao da je u mene ušao neki đavo, stvarno ne znam kako ću vratiti pozajmicu, pogotovo jer je zima nema se gdje ni zaraditi za života, a kamoli da se nešto uštedi. U veliki problem sam se uvalio bespotrebno.

Ne propustite