OVAKO SU ANABELA I LUNA IZGLEDALE PRIJE PET GODINA: Svađale se pred kamerama, PROCURIO SNIMAK!

Show
OVAKO SU ANABELA I LUNA IZGLEDALE PRIJE PET GODINA: Svađale se pred kamerama, PROCURIO SNIMAK!
.

Luna Đogani odnijela je laskavu titulu pobjednice najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2" i postala bogatija za 50.000 eura. Najveću podršku u svim teškim trenucima koje je prošla u posljednje dvije godine, Luni je pružila njena majka, pjevačica Anabela Atijas.

Ipak, Anabela nije uvijek tako blagonaklono gledala na sve poteze svoje mezimice, pa je često imala mnogo toga i da joj zamjeri, a isto to gledaoci televizije Pink imali su prilike ga gledaju na malim ekranima prije tačno pet godina.

Naime, Luna i Anabela učestvovale su u zabavnoj emisiji ružičaste televizije "Kraljevi stila", koja se te 2014. godine emitovala, pa je pjevačica svojoj kćerki mijenjala stil oblačenja, bacala njene stvari iz ormara i kupovala nove.

- Mama i ja imamo odličan odnos od prvog dana zato što smo oduvek bile najbolje drugarice, slažemo se u svemu. Ona mi je najveća podrška u životu, bez nje smatram da ne bih bila ovdje gdje sam sada - pričala je tada Luna.

luna

(foto: Printscreen)

- Ponekad sama sebe šokiram činjenicom da mi je to kćerka, ona je moje dijete. Uvijek joj ja glumim stariju sestru, najmanje imamo odnos majka-kćerka - istakla je Anabela.

Majka je Đoganijevoj pobacala dosta stvari iz ormara, što joj je Luna žestoko zamjerila, čak se i nekoliko puta pobunila protiv njenih odluka, ali Anabela nije obraćala pažnju. Zatim je Atijasova otišla u kupovinu sa voditeljkom i za svoju nasljednicu odabrala nekoliko odijevnih kombinacija, koje su bile po njenom ukusu.

Međutim, Luna nije bila tako oduševljena Anabelinim izborom, a naročito se iznenadila kada je vidjela haljinu sa zebrinim šarama i čizme sa krznom, te je svojoj majci poručila da joj je izbor katastrofalan.

anabela

(foto: Printscreen)

- Kod obuće ne griješiš. Povlačim riječ! Kuku, šta je ovo? Da li ti mene zezaš? Vidi na šta liči ovo? Još šešir neki i metlu mi daj i prava vještica da budem. Katastrofa! Ovo ne bi ni do prodavnice obukla - rekla je tada Luna zgranuto.

- Sad je zrebra hit, da ovo staviš na modnu pistu svi bi se divili - navela je Anabela kroz osmijeh.

Da li se sjećate njihovog učešća u ovoj Pinkovoj emisiji?

Ne propustite