MOSTAR

Dodik u nenajavljenoj posjeti Čoviću

Objavljeno:12.07.2019 - 13:55
A A A Times Arial

Foto: N1

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik stigao je u sjedište HDZ-a Bosne i Hercegovine u Mostaru na nenajavljeni sastanak sa liderom HDZ-a Draganom Čovićem, javila je reporterka N1 iz Mostara Tina Jelin - Dizdar.

Kako javlja reporterka N1, Dodik se nije dugo zadržao u Mostaru gdje je stigao iz sela Borci gdje je prisustvovao osveštenju obnovljene Crkva Svetih apostola Petra i Pavla i proslavi krsnoj slava hrama.

Nakon Mostara Dodik putuje u Trebinje gdje će se susresti sa gradonačelnikom Mirkom Ćurićem.

Inače, u sjedištu HDZ-a i HNS-a održava se okrugli stol za unaprijeđenje poslovnog okruženja sa ciljem rasterećenja gospodarstva kroz provođenje mjera fiskalne politike. 

Okrugli stol organiziran je u suradnji sa predstavnicima Federalnog ministarstva financija, akademskom zajednicom, Sveučilištem u Mostaru, Direkcijom za planiranje BiH, Gospodarskom komorom FBiH, Zavodom za programiranje i razvoj FBiH, Odjelom za financije i Odjelom za gospodarstvo Glavnog vijeća HNS-a. 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!