"Užasno me nerviraju moja komšinica koja je 10 godina mlađa od mene i moj muž"

Kiosk
"Užasno me nerviraju moja komšinica koja je 10 godina mlađa od mene i moj muž"
.

Užasno me nerviraju moja komšinica koja je 10 godina mlađa od mene i moj muž sa kojim dijelim dobro i zlo preko 20 godina.

Cijelo ljeto šetkala se po dvorištu u mini kupaćem kostimu, kada se sunča zove mog muža,koji je uvijek negdje blizu (sasvim slučajno) da joj namaže leđa, a on kao “dobar” komšija to naravno prihvati.

angry-young-woman-slap-boyfriend-with-her-hand

Znam ga godinama i vidim da postaje sve luđi za njom. Zbog toga sam smislila kako da stavim tačku na to njihovu priču zauvijek. Neki dan sam je pozvala da popije kafu sa nama, nemate pojma kako se moj muž obradovao tome. Pola sata se sređivao, lickao, kao da će da dođe Ceca ili ne znam ni ja ko.

woman

Ona je došla u nekoj kratkoj, lepršavoj, ljetnoj haljinici, koja je baš sve otkrivala, što treba da je skriveno. Tako dok su zaljubljeni golupčići sjedili za stolom, donijela sam KLJUČALU KAFU i sa osmijehom na licu mom mužu sasula po međunožju i nogama, a nju sam sa obje ruke zgrabila za kosu i doslovno je izvukla iz kuće, obrisala patos što se kaže.

woman3

Muž evo danima konačno ima PRAVU zanimaciju i nije mu ni na pameti ZGODNA KOMŠINICA, a ni nju ne viđam da se tako često šetka po dvorištu. Kako ocjenjujete ovaj moj postupak, da li sam bila pregruba?

(Ispovesti.com)

Ne propustite