ŽENA MARKA MILJKOVIĆA SE JAVILA UŽIVO U EMISIJU: Svi u STUDIJU bili ŠOKIRANI, a onda je OVO PORUČILA LUNI!

Show
ŽENA MARKA MILJKOVIĆA SE JAVILA UŽIVO U EMISIJU: Svi u STUDIJU bili ŠOKIRANI, a onda je OVO PORUČILA LUNI!
.

Luna Djogani i Marko Miljković prekinuli su samo dan prije finala Zadruge.

lunafinale

Ona mu je u finalnoj večeri rekla da ga voli i vidjelo se da je voljna da se sa njim pomiri, ali Miljković je ostao dosljedan sebi i svom principu da se ne miri sa bivšim djevojkama. 

Međutim, Marko je poslije u emisiji kod Dušice priznao da i dalje voli Lunu, ali čini se kako se sada Luna ohladila i želi samo posvetiti karijeri.

Oni su se našli u emisiji kod Ognjena Amidžića, gdje su se na Markovu inicijativu dogovorili da će se naći 14.jula kada im je šest mjeseci veze, a od tada fanovi ne spavaju čekajući iskod čitave priče.

lunaaa

Foto: Instagram

Sinoć su u emisiji narod pita gosti bili Nadežda Biljić i Aleksa Savić, ali ljudi su se uključivali sa pitanjima i željama za Marka i Lunu. 

-  Ja sam jedna od "Markovih žena", što kaže Lunka. Za Lunu sam bila sve do posljednjih 15 dana, dok nisam vidjela promjenu. Bila je drska, bezobrazna, osjetilo se. Ja bih samo zamolila Aleksu, koji je Lunin drug, da kaže da li Marko voli Lunu - rekla je gledateljka.

Ona smatra da Luna nije imala dovoljno povjerenja u Marka. 

lunaaa

- Nije mu dovoljno vjerovala ili nije želela, strah me je da se ne uvredi, pa da bude ona drugi Sloba Radanović, čekamo taj 14. To će nam biti dokaz za sve. Ja mislim da se Marko već pomirio. Nas je mnogo "Markovih žena", ne znam šta je još trebalo da uradi da dokaže Luni da je voli?! Da li je ona zavaravala nas ili sebe? Što se tiče svađe sa Stanijom, moj stav je isti kao Stanijin. Imam dvije kćerke i svakoj bih poželjela Marka u život.

Ne propustite