OGORČENI TURISTI OBJAVILI SLIKE IZ APARTMANA: Iznajmili sobu za 140 KM sedmično, a kad su došli ŠOK I NEVJERICA!

Kiosk
OGORČENI TURISTI OBJAVILI SLIKE IZ APARTMANA: Iznajmili sobu za 140 KM sedmično,  a kad su došli ŠOK I NEVJERICA!
.

S jedne je strane sobe stajao maleni krevet s ogledalom, a s druge…

Traženje apartmana na internetu uvijek je lutrija – ne znate što možete očekivati dok ne dođete na mjesto događaja. Na fotografijama sve izgleda savršeno, a u stvarnosti se turisti nerijetko razočaraju. Isto su doživjeli i turisti koji su došli na odmor u Novi Zeland.

80 dolara sedmično za – praonicu rublja

0-rental-ad-contains-telltale-detail-in-room-landlord-says-is-a-bedroom-1

Prvotna sreća jer su pronašli sobu u jednoj kući po relativno niskoj cijeni ubrzo je prerasla u očaj jer ih je zavarala fotografija spavaće sobe, koja, kako su izjavili, uopće nije bila soba. Naravno da je oglas bio predobar da bi bio istinit.

S jedne je strane sobe stajao maleni krevet s ogledalom, a s druge – perilica rublja, koš za prljavo rublje te sudoper. Da, ispostavilo se kako je soba koju su unajmili po cijeni od 80 dolara (oko 140 KM) za jednu sedmicu boravka bila tek nadograđena praonica rublja u porodičnoj kući.

0-rental-ad-contains-telltale-detail-in-room-landlord-says-is-a-bedroom-3-e1562760987213

U oglasu je navodno stajalo kako se perilica smije upotrebljavati isključivo subotom ujutro, piše NZ Herald. Također je navedeno da kuća ima velike vrtove s avokadom te spa. Oglas je u međuvremenu uklonjen s mrežne stranice Trade Me, s obzirom na pompu koju je izazvala pritužba gostiju.

0-rental-ad-contains-telltale-detail-in-room-landlord-says-is-a-bedroom-2

Šef sigurnosti spomenute stranice George Hiotakis izjavio je kako je važno da iznajmljivači objavljuju iskrene oglase i jasno navedu što točno nude. “Iznajmljivanje praonice rublja nije nešto gdje bi iko volio boraviti”, rekao je za NZ Herald.

(foto: Trade me)

Ne propustite