DVIJE NAJVEĆE SRPSKE ZVIJEZDE ULAZE U ZADRUGU 3?! Ovo su uslovi koje traže, a tek da vidite HONORAR!

Show
DVIJE NAJVEĆE SRPSKE ZVIJEZDE ULAZE U ZADRUGU 3?! Ovo su uslovi koje traže, a tek da vidite HONORAR!
.

Dara Bubamara i Katarina Živković pregovaraju sa Pinkom o ulasku u "Zadrugu 3", saznaju beogradski mediji. Čelnici ružičaste televizije će u trećoj sezoni popularnog rijalitija okupiti "krem de la krem" domaće estrade, a poznate pjevačice odmah su se našle na njihovom spisku želja. 

Kaća i Dara imaju posebne zahtjeve da bi se od septembra našle u najgledanijem šou-programu u Srbiji. 

dara-1

Foto: Instagram

- Ako se dogovore sa Pinkom, Dara će definitivno biti najveća zvijezda treće sezone. Ona uveliko pregovara sa produkcijom i tražila je da u okviru veleljepnog imanja u Šimanovcima ima apartman, jer ne želi da dijeli spavaću sobu sa ostalim učesnicima - priča dobro obavješteni izvor i dodaje da je Bubamara zahtjevala i da u "Zadruzi" može da spava koliko hoće:

- Ona ne može da ustaje rano, pošto ima skroz drugačiji bioritam. Navikla je da zaspi u zoru i kasno se budi. Zato insistira da je kamera snima tek posle podne, kada se probudi naspavana i raspoložena. 

Takođe, folkerki je veoma važno i da za vrijeme koje provede u Pinkovom rijalitiju ne zapusti tijelo: 

- Dara u posljednje vrijeme redovno vežba, pa joj je bitno da joj obezbijede teretanu u kojoj će da održava kondiciju. Nikako ne bi voljela da se ponovo ugoji, jer zna koliko je napora uložila da se steše i da bude u top-formi. 

dara2

Foto: Instagram

Bubamara bi u apartmanu u Šimanovcima provela mjesec dana i za to bi bila bogato nagrađena.

- U "Zadruzi" bi ostala samo jedan mjesec, jer ona dosta novca uzima na tezgama, a radi i po tri dana nedjeljno. Za tih 30 dana iz rijalitija bi izašla bogatija za čak 75.000 eura - otkriva izvor. 

I Darina mlađa koleginica, Katarina Živković, koja je trijumfovala u "Farmi 3", bila bi pun pogodak za novu sezonu: 

- Kaća je više puta govorila da nikada ponovo ne bi ušla u rijaliti, ali joj se koncept "Zadruge" dopao, pa je pristala da ode na pregovore. S obzirom na to da je već bila pobjednik "Farme", ljudi iz produkcije vjeruju da će imati jaku glasačku mašineriju za finale - ističe izvor i dodaje da je za razliku od Bubamare, Živkovićeva imala skromnije zahtjeve.

katarina-zivkovic-foto-printscreen-1490896254-1144425

- Tražila je da joj redovno dolazi njen frizer, kao i da uvijek ima na raspolaganju usluge manikira, pedikira i kozmetičara. Vjeruje da lako može da osvoji "duplu krunu", ali mora još malo da razmisli, jer je nedavno objavila nove pjesme i ima mnogo zakazanih nastupa. 

Ni jedna, ni druga pjevačica nisu potvrdile ove navode. 

(Informer)

Ne propustite