OVA ZEMLJA TRAŽI RADNIKE I NUDI PAPIRE Plata je veća od 60.000 dolara godišnje, EVO KAKAV JE POSAO! A tek uslovi

Svijet
OVA ZEMLJA TRAŽI RADNIKE I NUDI PAPIRE Plata je veća od 60.000 dolara godišnje, EVO KAKAV JE POSAO! A tek uslovi
.

Naime, u ovu državu smeštenu na istočnoj obali, uz Atlantski okean, moguće je preseliti se sa porodicom ali samo ako se ispune određeni uslovi

Nju Bransvik (New Brunswick) pokrajina u Kanadi nudi ubrzani program za stručne emigrante, a ponuda između ostalog obuhvata vozače kamiona! Plata koju mogu da dobiju je oko 61.000 dolara godišnje.

vozackaaa

Naime, u ovu državu smeštenu na istočnoj obali, uz Atlantski okean, moguće je preseliti se sa porodicom ali samo ako se ispune određeni uslovi.

– Potrebno je da vozač poseduje vozačku dozvolu E kategorije minimum tri godine, da ima poslovno iskustvo u poslednjih pet godina, kao i položen IELTS test sa najmanjom ocenom 5 (dokaz da ste u stanju da govorite, pišete, slušate i čitate na engleskom jeziku) – neki su od neophodnih zahteva koje zainteresovani treba da ispune.

kamion4

Takođe, da bi emigrirali sa porodicom ili samostalno, potrebno je da vladi Kanade dokažete da imate dovoljno novca da se samostalno izdržavate. Ovaj program je samo jedan od mnogih koje preko godine organizuju kandaske provincije, sa ciljem da poboljšaju svoju ekonomiju, ali i nasele nedovoljno naseljene krajeve.

Ne propustite