SIVILO SE NADVILO NA SRBIJOM, OLUJA I GRAD NAPRAVILI HAOS: Vjetar obarao drveće, padali krovovi sa zgrada, oglasili se iz RHMZ!

Region
SIVILO SE NADVILO NA SRBIJOM, OLUJA I GRAD NAPRAVILI HAOS: Vjetar obarao drveće, padali krovovi sa zgrada, oglasili se iz RHMZ!
.

Oluja koja se nadvila nad Novim Sadom i okolinom, poslije 17:30 časova, napravila je velike probleme.

Pojedini putevi i saobaćajnice su zakrčeni zbog padanja grada, a dijelovi grada i prigradskih naselja su ostali bez struje.

Zbog jakog olujnog nevremena obarano je drveće u svim dijelovima grada - od Novom naselja i Satelita preko Limana i Štranda, gde su se posetioci plaže razbežali ili sakrili ispod Mosta slobode, do svih okolnih prigradskih naselja.

Drveće je padalo svuda po gradu, kao i granje, a ima više oštećenih automobila u svim dijelovima grada.

Prema onome što pišu Novosađani, drveće je palo na automobile na Limanima, Satelitu, Ribarcu,a navodno je jedno vozilo policije ili žandarmerije na Petrovaradinskoj tvrđavi takođe jeoštećeno nakon što je drvo palo na njega.

Kako su 021.rs javili građani, sa Agrovojvodine na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara je otpao i dio limenog krova, a u Futogu je oluja polomila i betonsku banderu u Omladinskoj ulici, zbog čega je taj dio grada ostao bez struje.

Ne propustite