PUTEVI OKOVANI LEDOM, ZATRPALA IH TUČA, OBJAVLJENI SNIMCI UŽASA: Hrvatsku pogodilo gadno nevrijeme, OGROMNA GUŽVA U SAOBRAĆAJU! (VIDEO)

Region
PUTEVI OKOVANI LEDOM, ZATRPALA IH TUČA, OBJAVLJENI SNIMCI UŽASA: Hrvatsku pogodilo gadno nevrijeme, OGROMNA GUŽVA U SAOBRAĆAJU! (VIDEO)
.

Snimke iz Gorskog kotara svjedoče da je promjena vremena već stigla. Fužine i okolicu pogodila je tuča, led je zabijelio to područje, a ima ga i na autocesti Rijeka-Zagreb

Najzapadnije dijelove Hrvatske zahvatila je najavljena i drastična promjena vremena. Kako je najavila RTL-ova meteorologinja Željka Pogačić, od sredine dana na kopnu i sjevernom Jadranu bit će snažnijih grmljavinskih pljuskova, jakog vjetra, a uz obilnije kiše velika je vjerojatnost i tuče. Pritom će tempreatura vjerojatno pasti i za desetak stupnjeva Celzijevih.

nevrijeme

(Fužine, screenshot)

U Dalmaciji će većinom ostati sunčano, s tim da bi prema kraju dana oko Zadra i Šibenika moglo biti nevere.

Snimke iz Gorskog kotara svjedoče da je promjena vremena već stigla. Fužine i okolicu pogodila je tuča, a led je zabijelio to područje. Ima ga i na autocesti Rijeka-Zagreb.

“Ne šalimo se! Ovo su Vrata kod Fužina u Gorskom kotaru. Zatrpala ih je tuča”, piše u objavi Istrameta na Facebooku.

Slični su problemi i između čvorova Kikovica i Bosiljevo II. gdje se, kako pišu Vijesti.hr, stvara gužva na cesti.

IstraMet javlja da su na autocesti Rijeka-Zagreb kod skretanja za Crikvenicu neki vozači blokirali autocestu kako bi zaštitili svoje automobile ispod nadvožnjaka.

nevrijeme-zeljko-mesec

(Foto: Željko Mesec, Istramet)

“A što da naleti šleper? Strašno. Strašno. Strašno”, stoji u komentaru.

Ne propustite