ZBOG NAČINA NA KOJI JE ZAPROSIO DJEVOJKU NAZVALI GA PSIHOPATOM: Ovo je najgora prosidba svih vremena, MORATE VIDJETI ŠTA JE NAPRAVIO (VIDEO)

Kiosk
ZBOG NAČINA NA KOJI JE ZAPROSIO DJEVOJKU NAZVALI GA PSIHOPATOM: Ovo je najgora prosidba svih vremena, MORATE VIDJETI ŠTA JE NAPRAVIO (VIDEO)
.

U posljednje vrijeme mnogi kao da se utrkuju kako da prirede što zanimljiviju i neobičniju prosidbu.

Međutim, ovaj dečko iz Rusije je ipak pretjerao.

Snimak nastao u Rusiji pokazuje kako je organizovao napad s “otmičarima” koji su nosili maske na licu, te buduću mladu izvukli iz automobila i bacili je na haubu derući se na nju i prijeteći joj pištoljem.

Čini se da mu to nije puno zamjerila jer je, kad joj je postalo jasno da je niko neće ub.iti i kad je njen dragi kleknuo na jedno koljeno i pokazao joj prsten, počela oduševljeno vikati i skakati.

Snimak se brzo pojavio na društvenim mrežama uz komentar: “Ovo je ludo čak i za ruske standarde.”

prosidprosid

“Psihopat”, “Najgora prosidba ikad”, “Moja djevojka bi me nokautirala da sam ovo izveo”, “Jeziv je, ima potrebu kontrolisati je i prodaje nas.ilje pod prijetnjom or.užja kao romantiku. Sve znakovi budućeg zlost.avljača”, “Pa se ti usudi reći ne”, bili su neki od komentara.

Drugi su ipak stali u odbranu budućeg mladoženje.

“Možda je olakšanje najbolji afrodizijak”, “Neki ljudi možda vole adrenalin. Da, bit će prestrašena u tom trenutku, no danima će nakon toga ‘letjeti’ od navale endorfina. “Kod mene bi ovo prošlo, obožavala bih nalet adrenalina”, pisali su oni.

Kakav bi vaš odgovorio bio da vas ovako zaprosi?

Ne propustite