OVO SU RAZLOZI ZAŠTO OŽENJENI MUŠKARCI VARAJU ČAK I KADA VOLE SVOJU ŽENU: Posljednji razlog je PRAVO IZNENAĐENJE!

Praktična žena
OVO SU RAZLOZI ZAŠTO OŽENJENI MUŠKARCI VARAJU ČAK I KADA VOLE SVOJU ŽENU: Posljednji razlog je PRAVO IZNENAĐENJE!
.

Sudeći prema istraživanju Sveučilišta Rutgers, 56 posto muškaraca koji se upuštaju u prevare tvrde da su sretni u svojim brakovima. Pročitajte koji su to najčešći razlozi koji navode muškarca da prevare i iznevere ženu koju su do juče obožavali. Možda ćete tako spriječiti da i vi budete jedna od prevarenih žena.

1. Traži prijateljstvo
Neke žene počinju konstantno da prigovaraju muževima nakon nekog vremena provedenog u braku. Muškarci onda počinju da traže žensko društvo koje ih neće osuđivati i koje će razumjeti kroz šta prolaze. Oni žele ženu koja može da ih prihvati onakvim kakvim jesu.

checting


2. Voli da se igra
Muškarci ponekad znaju biti djetinjasti i ne žele uvijek da prihvate odgovornost koju brak nosi. Možda čeznu za vremenom kada nisu bili vezani i traže ženu koja će se sa njim opet ponašati spontano.

cheating-655x353


3. Voli nezavisne žene
Većina muškaraca voli žene koje umeju da se staraju o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vrijeme zavisiti od njih.

1470778341247647557
4. Želi ženu koja je sretna
Ako muškarac osjeti da vas više ne čini sretnom, on će možda potražiti ženu koju će znati da usreći. Muškarci žele partnerku koja je zadovoljna u vezi.

cheating-illustration1a


5. Traži nešto što vi nemate
Da, ovo je plitko, ali istinito. Ako ste prestali da vodite računa o sebi nakon što ste se vjenčali, on će možda potražiti atraktivniju ženu.

201511-omag-emotional-affair-949x534


6. Prezire suze
Većina muškaraca ne zna kako da odgovori na suze. Oni u tim situacijama ne znaju šta da urade ili kažu i radije će potražiti nekog drugog umesto da se suoče sa problemima u svom braku.

23brody-master768

7. Većina muškaraca i kada vara još voli svoje supruge

Muškarci koji varaju nisu prestali voljeti, postali su nezadovoljni trenutnim stanjem. Varanje se obično događa u fazama kada se parovi skrase, dobiju djecu i učvrste život koji su gradili zajedno, objašnjava klinički psiholog Andra Brosh. Dok su u nekim područjima ispunjeni, nedostaje im romansa. Oni često pate u tišini, vjerujući da ono što im treba ne mogu dobiti od supruge. Kako biste to izbjegli – planirajte zajedniče večeri, odvojite vrijeme za sebe i pričajte o nadama i snovima, ne samo poslu i djeci.

jewellery-love-luxury-romantic-tiffany-favim-com-149908

8. Emocionalno je nezadovoljan

I muškarci su emotivna bića i žele se osjećati paženima i maženima. Žele i očekuju da ih žena cijeni, razumije.

08-031603-why-do-women-cheat

9. Njegovi roditelji su varali

Ako je njegov otac varao majku ili nisu bili u dobrim odnosima, to je na njega negativno utjecalo.

vector-illustration-loving-couple-date-cafe-29751603

Ne propustite