SMRAD VAS 'GRIZE ZA OČI': Popijte ovo i gasovi će vam MIRISATI NA CVIJEĆE, NIJE ŠALA!

Zanimljivosti
SMRAD VAS 'GRIZE ZA OČI': Popijte ovo i gasovi će vam MIRISATI NA CVIJEĆE, NIJE ŠALA!
.

Puštanje vjetrova u javnosti može biti vrlo neugodno, kako za vas, tako i za ljude oko vas. Smrad koji grize za oči nije nešto u čemu se može uživati, stoga je jedan Francuz pronašao, kako tvrdi, ultimativno rješenje za prevenciju takvih neugodnjaka.

Čovjek je, naime, izumio potpuno prirodnu pilulu koja navodno kamuflira neugodan miris prdeža i pretvara ga u… pa, daleko ugodniji. Sada vaši vjetrovi doslovno mogu mirisati na cvijeće, pa čak i čokoladu, piše Mirror.

gasovi

(Printscreen)

Christian Poincheval ime je koje će, ako njegova ideja naiđe na masovni interes, ući u povijest, a on je samo tražio rješenje za svoje nesnosne prdeže, koji su ljude oko njega bacali u očaj. Ovaj je Francuz svoj bizaran proizvod nazvao PilulePet.

Poincheval je osnovao tvrtku Lutin Malin, koja se od 2007. godine bavi proizvodnjom spomenutih pilula. Danas ovaj genijalni um u ponudi ima čitavu paletu mirisa koje si svako može odabrati prema vlastitu nahođenju i ukusu.

Ovaj inovator tvrdi kako su njegove pilule 100 posto prirodan proizvod, “dodatak prehrani na osnovi prirodnih sastojaka”. “Pilula za prdeže rezultat je dugih istraživanja. Naša paleta mirisa dodaje i notu humora za svaku prigodu”, stoji na mrežnoj stranici poduzeća.

Što je najvažnije, kupaca ne nedostaje. Prdeži tako mogu mirisati na vruću čokoladu, ljiljane, đumbir, ljubičice i ruže. Jedna bočica prodaje se po cijeni od 17 funti. 

Kreator ovih neobičnih proizvoda napisao je i pjesmu o svojim pilulama. Razumijete li francuski, nasmijte se ovom bizarnom remek-djelu!

Ne propustite