Otkrijte i upoznajte jedan od nauzbudljivijih ostrva na Jadranu - PAG!

Kiosk
Otkrijte i upoznajte jedan od nauzbudljivijih ostrva na Jadranu - PAG!
-

​Apartmani Salis smješteni su u gradu Pagu, na istoimenom ostrvu, u neposrednoj blizini svih objekata i lokaliteta potrebnih gostima za ostvarivanje idealnoga odmora. Udaljeni su samo 40 metara od najbliže, a oko 200 metara od glavne gradske plaže, u samoj zgradi apartmana nalazi se i trgovina, a 20 metara dalje smješten je i najbliži restoran. 

8

U neposrednoj blizini nalazi se i nadaleko poznata Solana Pag, dok je centar grada udaljen svega 700 metara od apartmana. Također se možete koristiti roštiljem i vanjskim tušem, a osigurano je i parkirno mjesto.

2

– Apartman za 5 osoba,

– 2 bračne sobe + 1 pomoćni ležaj

– WC / kupatilo

6

– Prostorija između soba

– Kuhinja sa stolom + digitalna televizija

– Velika terasa

3

Apartman se nalazi na drugom katu kuće, a može primiti pet osoba. U apartmanu se nalaze dvije sobe (dva bračna kreveta + jedan pomoćni ležaj), a tu je još i veliko kupatilo/WC, mali hodnik i kuhinja. Ovaj apartman još ima i dva balkona – jednomu se pristupa iz kuhinje a drugom iz spavaće sobe.

4

Jedno noćenje za 5 osoba u udobnim apartmanima Salis platite City deal-u 12 KM a pri dolasku 30 EUR!

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

 

Ne propustite