HRVATICA IZ 'ZVEZDA GRANDA' DOŽIVJELA UDES U BEOGRADU, PA SE POŽALILA NA INTERNETU: 'Niko mi nije htio pomoći', a onda je isplivao OVAJ SNIMAK!

Show
HRVATICA IZ 'ZVEZDA GRANDA' DOŽIVJELA UDES U BEOGRADU, PA SE POŽALILA NA INTERNETU: 'Niko mi nije htio pomoći', a onda je isplivao OVAJ SNIMAK!
.

Ekipa 'Telegrafa' je nekoliko minuta nakon udesa prolazila Slavijom tog dana i usnimila djevojku koja, na prvi pogled, nije izgledala ni malo potreseno (što se da zaključiti i na snimku)

Hana Mašić u četvrtak, 20. juna, oko 17 časova, na Slaviji je doživjela udes, a nekoliko dana Hrvatima se požalila kako joj niko od prolaznika nije ponudio pomoć.

- Išla sam na jednu radio stanicu. Ispred mene se našao auto koji je stajao sa upaljenim žmigavcima i ja sam željela da ga zaobiđem. Procjena je bila da to mogu napraviti bez problema. Međutim, kada je vozač autobusa primijetio da želim u lijevu traku ispred njega, dao je gas i udario moju lijevu stranu. Odvalio mi je celi prednji kraj - rekla je Hana za Index.hr.

Kako je objasnila, u kolima je bila sa jednim prijateljem.

- On mi je pomogao i sreća da je bio sa mnom u autu jer niko od prolaznika nije ni pitao treba li pomoći! - rekla je zagrebačka pjevačica koja svoju karijeru gradi preko Grand produkcije, gdje se i takmičila u "Zvezdama Granda".

hana-masic-2-830x0-1

(Foto: Telegraf.rs)

Međutim, iako se Hana svjesno požalila na prolaznike na Slaviji, istina je da- nije istina da joj niko nije pomogao.

Naime, ekipa portala 'Telegraf.rs' nekoliko minuta nakon udesa prolazila je Slavijom tog dana i usnimila djevojku koja, na prvi pogled, nije izgledala ni malo potreseno (što se da zaključiti i na snimku).

Djevojka (kasnije će se ispostaviti Hana) je stajala sa tri muškarca i smješkala se, dok je pored njih bio parkiran njen oštećeni automobil, kao i policijska kola koja su stigla odmah nakon udesa.

Video pogledajte na OVOM LINKU.

Ne propustite