DARKO SE TEK OPORAVIO OD NESREĆE I DOBIO SINA, A OVAJ PAKAO MU TEK SLIJEDI: Naježit ćete se!

Aktuelno
DARKO SE TEK OPORAVIO OD NESREĆE I DOBIO SINA, A OVAJ PAKAO MU TEK SLIJEDI: Naježit ćete se!
.

Folker će se vratiti starom stilu života i neće iskoristiti drugu šansu, smatra astrolog Dušan Veličković. 

Iako je Lazić prije dva dana dobio sina sa svojom izabranicom Marinom Gagić, astrolog otkriva da ni rođenje djeteta neće smiriti folkera.

darkooo

(Foto: Instagram)

"Kada se pojavio na sceni, Darko je bio čudo od djeteta. Takav talenat i emociju koju on ima malo ko od mlađih pjevača posjeduje. Međutim, pošto je Lazić u estradni svijet ušao veoma rano, svjetla i čari velikoga grada su ga apsolutno zavele. Dečkić iz Brestača nije umio da se nosi sa slavom i popularnošću koja ga je stigla i to ga je skupo koštalo. Naime, on je prvo ostao bez žene Ane Sević, a onda je zamalo izgubio i život. Iako se kleo da će okrenuti novi list, to nije u njegovoj krvi. Darko nije dovoljno jak i snažan da se odupre porocima", tvrdi Veličković za VIP i dodaje:

darko2

(Foto: Instagram)

"Darko je veoma popularan i na početku karijere su ga hranili aplauzi publike, dizali su mu adrenalin, ali kada je to prestalo da ga radi, on se okrenuo pravim drogama. Da bi iznio emociju koju ima u glasu i da bi opjevao tugu, on se drogira i pije. Nažalost, on neće umjeti da cijeni drugu šansu koja mu je pružena i ponovo će se vratiti životu kakav mu je bio prije nesreće. Čak ni ljubav koju osjeća prema Marini neće biti dovoljno jaka da ga zadrži da ostane stabilan. Iako mu Gagićeva veoma odgovora kao osoba i voli je, on neće moći da joj ostane vjeran", kaže Veličković i dodaje:

marina-i-darko

(Foto: Instagram)

 

"Nisu više bitne djevojke sa kojima će je on prevariti nego činjenica da neće biti odan ni porodici. Vratiće se kafani i tako će živjeti svoj život. Svi umjetnici, ne samo pjevači, žive od boginje Venere, od ljepote, pa tako i folker. On je u duši ostao dijete, kome treba avantura i nešto što će da ga diže. Takođe, njemu su potrebne muza i inspiracija kojoj će praviti pjesme i kojoj će ih pjevati, a to neće biti samo Marina", otkriva astrolog, koji smatra da bi Lazić jedino mogao da ostane normalan ako bi se povukao iz Srbije i smirio se uz suprugu i sina Alekseja.

Ne propustite