DARKO LAZIĆ POD ŠATOROM PROSLAVIO ROĐENJE SINA, MUZIKU ČASTIO 10.000 EURA: A onda su nju ugledali, SUZE SU MU KRENULE

Show
DARKO LAZIĆ POD ŠATOROM PROSLAVIO ROĐENJE SINA, MUZIKU ČASTIO 10.000 EURA: A onda su nju ugledali, SUZE SU MU KRENULE
.

Pjevač Darko Lazić u ponedjeljak ujutro postao je otac dječaka Alekseja, a pjevač je to odlučio proslaviti kako i dolikuje.

On je u rodnoj kući u Brestaču okupio porodicu i prijatelje, sa kojima je lumpovao do zore.

- Vjerujte da je to bilo veselje za pamćenje. Čim se Marina porodila, Darko je odmah organizovao muziku, a njegov brat i otac su postavili bijeli šator ispred porodične kuće i naravno iće i piće kojeg je bilo u izobilju. Harmonika i violina su zagrmele već u četiri sata posle podne i do zore su muzičari svirali. To ne mogu da vam opišem kako je bilo lijepo. Među prvima je stigla pjevačica Ivana Šašić, koja je uzela mikrofon i zapjevela hit "Rodio se sin, mali gospodin". Darku su od sreće krenule suze radosnice. I baka Branka i deda Milan, kao i Marinini roditelji su od sreće pustli suzu - priča izvor koji se zadesio na licu mjesta za "Kurir" i dodaje kako Lazić nije žalio novca, pa je na muziku dao čak 10. 000 eura.

lazic1

Foto: Kurir.rs

 -  Bio je bio najveseliji, što je i normalno. Mikrofon nije ispuštao iz ruke, ali je za svaku pjesmu kolegama davao od 50 do 200 eura i čini mi se da je muzičare okitio sa oko 10.000 eura. Pjevao je pjesme Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Ljube Aličića, Ivana Kukolja Kukija, Tozovca, Miroslava Ilića. I pored toga što je pjevao, on je za svaku pjesmu častio pjevače i svirače - kaže naš sagovornik.

Pored najbližih prijatelja, Lazića su ispoštovale i brojne kolege sa estrade.

lazic

Foto: Instagram

- Među prvima je došla njegova kuma Andreana Čekić, Ljuba Aličić, Srećko Krečar. Svi su pjevali i veselili se. Najveseliji je bio Darkov prijatelj Morava, koji mu je u teškim sitacijama mnogo pomogao. U jednom trenutku Lazića je zaboljela noga, ali i pored toga on do zore nije htio da napusti veselje. Ispoštovao je svakog gosta koji je došao i sa svima se proveselio. Kako običaji nalažu, pjevaču su cijepali majce, pa se nekoliko puta presvlačio - zaključuje sagovornik.

Posebno emotivno bilo je kada je kuma došla i slavila sa pjevačem.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite