Ljetovanje u prelijepoj Grčkoj i novootvorenom hotelu DORE 4*!

Kiosk
Ljetovanje u prelijepoj Grčkoj i novootvorenom hotelu DORE 4*!
-

Program putovanja:

1. dan: Beograd - Krit (aerodrom Hanja): Turistički aranžman započinje 2 sata prije ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA polijetanja aviona sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta slijetanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po slijetanju, slijedi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gdje gosti borave.

9

Smještaj u sobe (soba je rezervisana od 16h, a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje. Transfer do smještaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smještaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

8

2. do 10. dan - Krit: Slobodni dani za individualna razgledanja, posjete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cjenovniku.

5

11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: Napuštanje soba najkasnije do 12h (ili ranije u zavisnosti od vremena polijetanja aviona), slobodno vrijeme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

7

Izaberite odgovarajući termin za 10 noćenja/11 dana na bazi polupansiona za jednu osobu u hotelu DORE 4*sa polascima iz Beograda po super cijenama!

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

 

 

 

Ne propustite