OGLASIO SE NASILNIK, MIKI ĐURIČIĆ PRVI PUT ZA MEDIJE NAKON PREBIJANJA SUZANE I NADEŽDE: Ovo ledi krv u žilama

Aktuelno
OGLASIO SE NASILNIK, MIKI ĐURIČIĆ PRVI PUT  ZA MEDIJE NAKON PREBIJANJA SUZANE I NADEŽDE: Ovo ledi krv u žilama
.

Suzana Perović tužit će Mikija Đuričića zato što ju je fizički zlostavljao u "Zadruzi 2". 

No, ova informacija izgleda nije mnogo uznemirila Đuričića, koji je poručio da ga bivša draga više ne interesuje.

miki

(Foto: Printscreen) 

Perovićeva je već dogovorila sastanak sa advokatom, koji bi ovih dana trebalo da dođe u Šimanovce da mu potpiše punomoćje. 

- Miki će snositi posljedice za ono što je uradio meni, ali i Nadeždi Biljić. Platiće mi za to što me je udario. Čekam da mi ovdje dođe advokat, pošto planiram da ga tužim. Vjerujem u pravosuđe ove zemlje i da će sve biti kako treba. Vrijeme je da neko stane na put njegovoj agresivnosti - izjavila je Suzana.

mikiig1

(Foto: Instagram)

Mada je donedavno planirala zajednički život sa Đuričićem, ovoga puta je naglasila kako ne želi da ga vidi nikad u životu:

- Završila sam s njim. Mi više nemamo o čemu da razgovaramo. Vjerujte mi, svakog dana osjećam sve veći bes prema njemu. Nikada mu neću oprostiti što me je udario. Mrsko mi je i ime da mu pomenem, toliko sam ljuta.

Na pitanje da li ju je osvijestio razgovor sa sinom Nikolom koji je imala u subotu veče, pjevačica je odgovorila:

- U početku sam bila u velikom šoku. Zatim sam Mikija pravdala time da je bio nervozan, da osjeća bolove od saobraćajke, da je umoran od rijalitija... Trebalo mi je vremena da shvatim da nema opravdanja za ono što je uradio! Nasrnuo je na dvije žene! Sramota!

suzana1

(Foto: Printscreen)

Miroslav, koji u Kupinovu služi kaznu kućnog zatvora od godinu dana, poručio je da ga Suzana više ne interesuje.

- Ne smijem da dajem nikakve izjave. Ne zanima me ni Suzana, ni rijaliti - poručio je kratko pčelar, dok je njegov otac istakao kako njih dvojica više ne gledaju "Zadrugu".

- Ma šta me briga za Suzanu i te gluposti. Imam ja većih problema u životu. Ne pratimo rijaliti, bavimo se nekim drugim stvarima. Ja sam kod kuće, odmaramo se. Miki je dobro, gura, sve je u najboljem redu - rekao je stariji Đuričić, prenosi Informer.

 

(Informer) 

 

 

Ne propustite