SVI TRAŽE OVOG MAJSTORA DA IM RADI FASADE: Njegov način rada oborio je sve s nogu, poželjet ćete ODMAH isto (VIDEO)

Sve za dom
SVI TRAŽE OVOG MAJSTORA DA IM RADI FASADE: Njegov način rada oborio je sve s nogu, poželjet ćete ODMAH isto (VIDEO)
.

U praksi se često stiču vještine koje su fascinantnije od projekata koji se osmišljavaju godinama, a ovaj majstor to na najbolji način i dokazuje. Samo nanošenjem maltera na zid i korišćenjem jednostavnih kalupa postiže efekat na zidu koji bi mnogi rado vidjeli u svom stanu ili kući.

Najbolje od svega je što se ova tehnika može koristiti i za spoljašnje fasade, ali i za unutrašnju dekoraciju zidova, posebno ukoliko želite da kreirate topao kutak koji podsjeća na neka stara dobra vremena.

mm

Neke tehnike koje koristimo u gradnji kuće ili stavljanjem fasade nam mogu biti od pomoći. Ovdje ćemo vam pokazati nešto drugačiju tehniku stavljanja fasade:

Fasada je nešto što nam svakako uljepša kuću, zar ne? Kuća odmah izgleda drugačije. Naravno, bitno je da odaberete lijepu boju koju ćete kasnije staviti jer ne valja ni da bude drečavo  jer tako možete dobiti suprotan efekat.

m2

Danas možemo pronaći toliko interesantnih ideja za gradnju koje nas baš fasciniraju. Kada gledamo neke građevine, ostanemo bez teksta kako je sve to osmišljeno. Da li vam se to dešavalo?

m1

Nekada ostanemo bez teksta kada vidimo šta ljudske ruke umiju napraviti. Ovdje ćemo vam pokazati jednu neobičnu tehniku koju je pokazao jedan majstor, a tiče se stavljanja fasade. Ovaj čovjek će vam dati savjet koji će vam pomoći.

m4
 
Inače, na internetu tako možemo pronaći brojne ideje i trikove koji nam mogu poslužiti. Mnogo puta smo o njima govorili u našim člancima, ako se sjećate.

mnn

To nam može dobro poslužiti jer ima dosta ljudi koji grade, planiraju neka uređenja i sl. U ovom videu vam donosimo kako ovaj majstor nanosi fasadu na kuću. Pogledajte ovaj video i sve će vam biti jasnije:

Šta kažete na ovaj način nanošenja fasade?

Ne propustite