NEKA GA GROM SPALI: Pjevačica LJUTA na Sašu Popovića, pa ga PROKLELA! Nikad više u GRAND, ne može da mu OPROSTI!

Show
NEKA GA GROM SPALI: Pjevačica LJUTA na Sašu Popovića, pa ga PROKLELA! Nikad više u GRAND, ne može da mu OPROSTI!
.

Folk zvijezda smatra da je direktor Grand produkcije navodno iskorišćava jer je svestan da mu ona diže gledanost

Nada Topčagić bijesna je na Sašu Popovića jer ju je nedavno stavio da gostuje u emisiji ''Grand specijal'' s Marinkom Rokvićem, s kojim je u svađi!

Ona je za ''Kurir'' izjavila da se tada zarekla da više neće ni mrtva kročiti u studio na Košutnjaku, naročito jer je Rokvić u emisiji izjavio da mu je tražila 500 eura da dođe da pjeva na proslavi rođenja njegovog unuka.

Folk zvezda smatra da je direktor Grand produkcije navodno iskorišćava jer je svjestan da mu ona diže gledanost u svako doba, te više za džabe ne želi da se pojavljuje ni na jednoj televiziji.

- Šta sad hoće inženjer sa plavim očima? No, no! Ko je Nadicu dirnuo, moraće da plati. Ne gledam ''Grand'', to me ne interesuje - rekla je egzaltirano pjevačica.

Ona je proklela ''Grand'' i ponovila da ne želi tamo da ide i još je dodala da je ne zanima ništa oko ''Granda''.

- Neka ga grom spali što se mene tiče, tamo više ni mrt,va! Ovo je bilo figurativno, u smislu da me više ne dotiče! Neka se kolju, pričaju, grizu, neka rade šta hoće! Više me ništa ne dotiče! - bila je jasna Topčagićeva.

marinko-i-nada2

(Printscreen)

Na mogućnost da tamo opet nastupi, Nada je kategorično rekla ''ne'':

- Ne bih više išla tamo ni kad bi mi Popović rekao - Evo ti cijeli svijet! - ispričala je Nada.

Na spekulacije da bi mogla da sljedeće godine bude u žiriju ''Zvezdi Granda'' pjevačica je objasnila da Saša Popović zna da ona to ne želi pa je neće ni zvati.

nada6

(Printscreen)

- Saša mene poznaje, on zna da ja to neću! - bila je direktna Nada.

Ona se osvrnula na ogromne honorare koje Popović navodno nudi svima koje želi u svojoj emisiji.

- Samo da čujete koje on pare nudi svima! Bog te mazo, pa Severini je ponudio 100. 000 eura da dođe. Pusti da li je laž ili ne, tako se priča! Nije sigurno bez razloga! - zaključila je ona.

Topčagićeva je ponovila da ni u jednoj emisiji neće nastupati bez dobrog honorara.

- Ja da pravim nekome takve emisije više nigdje i nikom neću, ni na jednu televiziju više neću ići dok mi se ne plati! Onaj ko me bude zvao mora samo uz dogovor da plati, više nigdje neću da idem, nema šanse!

562023-marinko-i-nada-ff

(Printscreen)

Što se tiče sukoba sa Rokvićem, on i Nada su se prvi put sukobili prije dvije decenije u kombiju tokom turneje ali su kasnije svoj odnos izgladili. Ali u posljednje tri godine Rokvić ne želi da čuje za Nadu, jer je ona, navodno, tražila pare da otpjeva pjesmu na proslavi povodom rođenja njegovog unuka. Tu tvrdnju je ponovio u emisiji, zbog čega je Nada prekinula saradnju sa Popovićem i demantovala Rokvića.

Podsjetimo, Marinko je tad izjavio ovo:

- Zvao sam te da mi otpjevaš jednu pjesmu, rodio mi se unuk. Ti si rekla ''Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari''. Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao a ona mu je rekla 500 eura, pa se pojavila kod nas. Ljudi, vjerovali ili ne. To je strašno! Pojavila se i pokvarila mi cijelo veče!

 

Ne propustite