NIKOLA ROKVIĆ POSLAO JASNU PORUKU NAKON POBJEDE DŽEJLE RAMOVIĆ U ZG: Kako vas bre nije sramota?? A onda mu je Željko Samardžić brutalno odgovorio (FOTO)

Show
NIKOLA ROKVIĆ POSLAO JASNU PORUKU NAKON POBJEDE DŽEJLE RAMOVIĆ U ZG: Kako vas bre nije sramota?? A onda mu je Željko Samardžić brutalno odgovorio (FOTO)
.

Nikola Rokvić izrevoltiran je glasovima na muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gdje je pobjedu odnijela mlada Džejla Ramović. 

Naime, on se pratiocima "požalio", pa podijelio kako i zašto je dao svoje glasove upravo pobjednici. Međutim, nešto mu se i nije dopalo u samom sistemu žiriranja. 

873x400

(Instagram)

"Jučer sam učestvovao u glasanju za novu "Zvezdu granda". Kada je trebalo da dam 12 poena, razmišljao sam se između Milice Čikarić i Džejle Ramović...Malu prednost sam dao Džejli... Djevojka je zasluženo pobijedila, fantastičan vokal, ima sve predispozicije da bude zvijezda! Sjenku na sve su bacile pojedine kolege... Ako mjeriš istim aršinima i daješ 12 poena Džejli, ne možeš dati Milici 0 ili 1 poen... Kako vas bre nije sramota?? Jadno. Sa punim pravom vam je Jelena Karleuša lijepo objasnila... Svim takmičarima želim mnogo sreće i uspjeha i nemojte biti kao pojedini ...", napisao je pjevač na svom Instagramu, pa izavao lavinu komentara.  

nikola-dzejla

(Printscreen)

U ovoj objavi pronašao se i Željko Samardžić koji je po kratkom postupku odgovorio svom kolegi. 

"Dragi Nikola, pošto sam se pronašao u tvom tekstu...moram odgovoriti. Nije me sramota uopšte. Glasao sam po svom ukusu. A jadno je samo to što su mnogi morali da prođu bez ijednog poena, jer tamo niko nije zaslužio nulu. U finalu su baš zato što su izvrsni pjevači... ali Džejla je posebna što se i vidjelo po glasovima publike koji su je na kraju i doveli do pobjede. Žiri uopste nije bio ni potreban. Ali kako god, ružno je da se ne poštuje neko samo zato što ima svoje mišljenje", napisao je pjevač.

dzejlaa1

(Foto: Printscreen)

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite