OVAKAV DONJI DIO KUPAĆEG PRAVI ZADNJICU BUJNIJOM I OBLOM: Model gaćica koje svaka žena mora imati, ČINI ČUDA!

Praktična žena
OVAKAV DONJI DIO KUPAĆEG PRAVI ZADNJICU BUJNIJOM I OBLOM: Model gaćica koje svaka žena mora imati, ČINI ČUDA!
.

Većina žena muku muči sa izborom kupaćeg koji bi im savršeno pristajao!

Koliko je ovo težak zadartak zna vjerovatno svaka žena na svijetu, a uklopiti i gornji i donji deo tako da vam oba stoje baš kako treba je nekad skoro nemoguće. Srećom, već godinama unazad trend je nošenje rasparenog grudnjaka i gaćica, pa se možete igrati i kombinovati različite dijelove.

kupaci

(Profimedia)

Prije nekoliko godina poseban hit postale su takozvane brazilke - specifičan model gaćica, što običnih, što kupaćih, koje su drugačije krojene od onih klasičnih, a sam njihov dizajn veoma laska ženskoj figuri.

kostim

(Profimedia)

Brazilke dolaze u mnogo varijacija, ali osnova je da otkrivaju veliki dio ženske zadnjice i da su praktično "polutange" i malo dublje nego što je to inače slučaj.

Važno je i da se brazilke ne usjecaju u vašu kožu, već da budu sječene tako da blago prate liniju vašeg tijela, kako na zadnjici, tako i kukovima i stomaku. Treba da prijanjaju uz tijelo, ali da ipak ostavljaju dovoljno prostora i da vam ne budu pretjesne, pa stoga često i dolaze sa tračicama za vezivanje sa strane.

gacice

(Profimedia)

Ovakve gaćice vizuelno čine zadnjicu bujnijom i oblijom, i daju joj lijep loptast oblik, pa su baš zato omiljene ženama širom svijeta.

(Novi.ba/Žena.blic)

Ne propustite