KO JE POBJEDNICA "ZVEZDE GRANDA": Džejla se slučajno prijavila i pobijedila, OVE DETALJE IZ NJENOG ŽIVOTA NISTE ZNALI! (FOTO)

Show
KO JE POBJEDNICA "ZVEZDE GRANDA": Džejla se slučajno prijavila i pobijedila, OVE DETALJE IZ NJENOG ŽIVOTA NISTE ZNALI! (FOTO)
.

Džejla Ramović iz Goražda pobjednica je Zvezda Granda. Ovo nije jedina  Džejli jedina kruna kojom se okitila, pobijedila je svojevremeno u takmičarskom šou "Neki novi klinci", ali je svoje police odlučila da okiti sa još priznanja.

"Ovo je veliki uspjeh, dupla kruna i jedva čekam da stavim ovu statuu pored one druge. Ovo je bilo malo euforičnije jer je ovo drugi novo", rekla je Džajla.

Pobjednica je otkrila i da bi bila presretna da je njena koleginica Milica pobijedila. 

dzejlaa

Foto: Grandonline

"Nisam razmišljala, meni je Milica dobra drugarica i da je ona pobijedila bila bih presretna", rekla je Džajla. 

Marija Šerifović je bila njen mentor, koja je sem izbora pjesme pomogla da izabere i kreaciju koju je nosila u finalu i otkrila koji savejt im je davala mentorka. 

"Uvijek nam je govorila da kada izađemo na scenu da to bude kao da je to  posljednji put, da damo sve od sebe", rekla je Džajla.   

dzejla6

Foto: Printscreen

Sa samo sedamnaest godina uspjela je da glasom zavede sve u regionu, a u tome su joj pomogle "Zvezde Granda". Nije bilo lako ostalim finalistima da joj izađu na crtu jer imala je i stas i glas.

"Interesantan žiri" pomislila je "vrijedi se predstaviti pred njima". Prijavila se, a ostalo je već istorija. Pohvale, popularnost i pobeda. Kaže da o njoj nije sanjala, te da je bila i ostaće samo djevojka iz kraja. 

"U Goraždu sam kao sva druga djeca, idem u školu. Ja sam dijete , cilj mi je da završim srednju školu pa da upišem Ekonomski fakultet. Težim ka tome da se uporedo sa muzikom i obrazujem, pa da jednog dana budem menadžer sama sebi - kroz osmijeh je rekla Džejla.

dzejla

Foto: Printscreen

Ramovićeva je u ovu sezonu ušla sa 16 godina, a za 17. rođendan mentorka Marija joj je priredila iznenađenje kada je u njenu sobu ušla sa tortom i svjećicama. Uz želju da ostane dijete u duši i sanja velike snove "razredna" je oduševila mladu takmičarku. Ipak najbolji savjet koji joj je dala je citat koji je Džejlu vodio kroz cijelo takmičenje: "Pjevaj tako da ti bude lijepo i da žiri bude sramota da ti ne daju glas".

Svoju borbenost nikada nije krila, a naslijedila ju je, kako kaže, od majke.

dzejla1

Foto: Grandonline

- Moja mama je cijeli život bila borac. Nikada nije pristajala na manje od onog što je zaslužila, pa neću ni ja.

(Kurir.rs)

Ne propustite