KAKAV PREOKRET, OVA PJEVAČICA ODBILA JE NASTUP U FINALU "ZVEZDE GRANDA": Finale za 10 minuta, A SAD STIGLE OVE VIJESTI!

Show
KAKAV PREOKRET, OVA PJEVAČICA ODBILA JE NASTUP U FINALU "ZVEZDE GRANDA": Finale za 10 minuta, A SAD STIGLE OVE VIJESTI!
.

Još je desetak minuta ostalo do velikog finala showa "Zvezde Granda".

grand

Sada je stigla vijest koja će zasigurno razočarati mnoge. Naime, Milica Pavlović trebala je nastupiti večeras u finalu kao specijalna gošća, ali je morala otkazati gostovanje Saši Popoviću

sasa-popovic-foto-srbijadanasjelena-obradovic-1

- Sale me je zvao prije nedelju dana i uputio mi poziv da u finalnoj noći izvedem jednu pesmu i moram da priznam da sam teška srca morala da kažem da je to neizvodljivo. On je čovjek koji mi je dao ogromnu priliku u životu i nije mi bilo lako i jednostavno da kažem da ne mogu da nastupim i da će ovog puta morati da se "snađe" bez mene, ali sam bila u tako ogromnoj gužvi da nije bilo vremena da pripremim adekvatan nastup.

milica-pavlovic-insta

Foto: Instagram

- Moja publika nije navikla na polovične stvari, ovo bi bio treći put da nastupam na finalu i nisam mogla da rizikujem i da ne budem na visini zadatka, odnosno da im ne pružim ono što oni očekuju od mene. Vjerujte mi, bilo mi je jako teško da odbijem Popovića i da kažem da nisam u mogućnosti da nastupim, ali znam da mi on to nije zamerio. Svakako, čestitao mi je na 500 miliona pregleda i oduševio ga je performans koji sam tim povodom pripremila za svoje fanove. A što se tiče finala, biće prilike da se iskupim - rekla je uz osmijeh Pavlovićeva za "Telegraf.rs".

 

 

Ne propustite