KĆERKA MUSTAFE NADAREVIĆA JE NASLIJEDILA NJEGOV HUMOR, A TEK DA VIDITE KAKVA JE LJEPOTICA: Nosi ime za koje još niste čuli! (FOTO)

Show
KĆERKA MUSTAFE NADAREVIĆA JE NASLIJEDILA NJEGOV HUMOR, A TEK DA VIDITE KAKVA JE LJEPOTICA: Nosi ime za koje još niste čuli! (FOTO)
.

Privatne fotografije poznatog 72-godišnjeg glumca i zvijezde humorističke serije 'Lud, zbunjen, normalan' rijetko su viđene u javnosti, a jednu od prvih objavila je njegova 28-godišnja kćerka Nana našalivši se kako je od tate naslijedila dobar smisao za humor, ali ne i gustu kosu.

nana1

Foto: Instagram

Rijetki su ti trenuci u kojima je 72-godišnji Mustafa Nadarević u pola stoljeća svoje karijere govorio o porodici, a još manje pokazao neku fotografiju iz svog obiteljskog albuma. Umjesto tate to je nedavno napravila njegova 28-godišnja kćerka Nana pokazavši koliko su sretni trenuci poznatog glumca kad je uz svoju djecu.

nn-660x450

Naime, Nana koja se bavi marketingom i trenutačno radi kao PR menadžerica za poznatu američku kozmetičku kuću MAC, jedna je od troje Mustafine djece.

nana2

Foto: Instagram

Najstarija kćerka Nađa povjesničarka je umjetnosti i s majkom Jasnom, Mustafinom prvom suprugom, danas živi u Americi. Nanu i sina Ašu (24), inače uspješnog sportaša, glumac je dobio u drugom braku sa Snježanom Nadarević. Jednom prilikom objasnio je kako su dobili pomalo neobična imena.

59754

(Facebook)

'Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima', izjavio je jednom Nadarević.

A za svog tatu Nana ima samo riječi hvale, no poput njega, zna se i dobro našaliti. Njihovu zajedničku fotografiju potpisala je riječima: 'Osim dobrog izgleda i dobar humor nam je u genima. Od tate sam naslijedila puno dobrih gena, ali ne i dobru kosu.'.

nadarevic

Foto: Printscreen

Posljednje godine nisu bile nimalo lake Mustafi Nadareviću, a najveću podršku imao je u svojoj djeci i kolegama. Prije tri godine borbu sa zloćudnom bol.ešću izgubila je njegova supruga Slavica, a i sam je bio operiran godinu dana kasnije zbog problema sa srcem.

nana3nana3

Foto: Instagram

'Stalno pokušavam ne misliti na prošlost već na budućnost, što znači da kod sebe želim razviti ogromnu količinu optimizma – za naprijed', otkrio je kako danas gleda na život jedan od naših najcjenjenijih glumaca.

nana6

(Instagram)

Ne propustite