BOLUJE I GODINU DANA NAKON PORODIČNE DRAME, POTRESNO PRIZNANJE NATAŠE BEKVALAC: Smogla snage pa rekla SVE!

Show
BOLUJE I GODINU DANA NAKON PORODIČNE DRAME, POTRESNO PRIZNANJE NATAŠE BEKVALAC: Smogla snage pa rekla SVE!
.

Pjevačica Nataša Bekvalac kaže da se sada, malo više od godinu dana nakon porodične drame koja ju je zadesila osjeća dobro.

Kako ističe, "samo gura" i to sa osmijehom na licu, jer je takva. 

natasa-ns

(Foto: Instagram)

"Kažu da sam žena koja se uvijek izdigne iz pepela i nastavi dalje, ali voljela bih da nije tako. Željela bih da mi je lakše. Ipak, guram i moram da imam osmeh na licu, takva sam ja", rekla je Bekvalčeva.

Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je Luku Lazukića na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora sa rokom provjere od tri godine zbog porodičnog nasilja bivšom suprugom, pjevačicom Natašom Bekvalac u aprilu prošle godine.

natasa

(Foto: Instagram)

 Trenutno, Nataša radi punom parom, ali njene djevojčice su joj svakako prioritet. 

"Uvijek kada snimam spotove to traje dugo, a ovaj novi je bio veoma zahtjevan jer smo snimali na nekoliko lokacija. Poslije snimanja bila sam toliko umorna da nisam znala gdje se nalazim. Bila sam naduvena od šminke, a od djece koja me bude rano ujutru nisam mogla ni dva sata da spavam. Međutim, to su moje princeze i za njih bih sve uradila", rekla je ona.

natasa-bekvalac

(Foto: Instagram) 

"Za Katju i Hanu spremna sam sve da uradim, kao i svaka majka za svoju djecu i njima sam napravila pravi mali raj u Čeneju. Dok sam ja živa, trudiću se da ih uvijek zaštitim i da žive kao princeze. Kao i svaki normalan roditelj, borim se za njih i pokušavam da im obezbijedim najbolji i najkvalitetniji život", ispričala je Nataša i dodala da ona može uvijek da izađe jer ima ko da joj čuva djecu.

"Kada nastupam i radim, uvijek ima ko da mi čuva djecu, sada su mi ćerke sa mamom i dadiljom", zaključila je pjevačica. 

Ne propustite