Upoznajte čari ostrva Kos u Grčkoj i smjestite se u fantastični Otel Dimitris Paritsa Hotel!

Kiosk
Upoznajte čari ostrva Kos u Grčkoj i smjestite se u fantastični Otel Dimitris Paritsa Hotel!
-

Program putovanja:

1. dan Beograd-Kos: Turistički aranžman započinje 2 sata prije ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA polijetanja aviona sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga i šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta slijetanja, brigu o putniku preuzima služba Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let.

2

Po slijetanju, slijedi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gdje gosti borave. Smještaj u sobe (soba je rezervisana od 16h, a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje. (Transfer do smještaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao I kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smještaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom). Raspored soba određuje isključivo recepcija.

4

2. do 10. dan - Kos: Slobodni dani za individualna razgledanja, posjete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cjenovniku.

11. dan Kos - Beograd: Napuštanje soba najkasnije do 12h (ili ranije u zavisnosti od vremena polijetanja aviona), slobodno vrijeme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

6

VRIJEME POLIJETANJA AVIONA I DOLASKA NA AERODROM BEOGRAD: Očekivano vrijeme polijetanja aviona za Kos je u jutarnjim satima. Avio prevoznik je AVIOLET (Air Serbia). Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom. Kafa i sokovi uz doplatu. Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23kg težine, kao i 1 komad ručnog prtljaga dimenzija 40x20x55cm do 8kg, koji odgovaraju standardu AIR SERBIA. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po važećoj tarifi avio prevoznika u momentu putovanja, a koja je podložna promjeni (6€ po kilogramu u sezoni 2018-informativno). Let Beograd – Kos traje oko 1h i 50 min.

7

Izaberite odgovarajući termin za deset noćenja sa doručkom u Otel Dimitris Paritsa Hotelu sa uključenim avio prevozom!

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

Ne propustite