MAMA OBJAVILA KAKO NJEN STOMAK IZGLEDA 2 GODINE NAKON POROĐAJA: Pogledajte donji dio slike 'NIkad se neće vratiti na staro'

Praktična žena
MAMA OBJAVILA KAKO NJEN STOMAK IZGLEDA 2 GODINE NAKON POROĐAJA: Pogledajte donji dio slike 'NIkad se neće vratiti na staro'
.

Majčino tijelo više nikad ne može izgledati jednako kao prije trudnoće. Raznorazne starlete, posvuduše, ali i prave zvijezde, bomb.ardiraju društvene mreže svojim natjecanjima koja će prije vratiti tijelo u formu poslije porođaja.

Je li to uopće moguće? Hm, bez hirurške intervencije teško. Blogerica i majka četvero djece Mel Watts nekidan je osvojila srca svojih pratitelja na Instagramu objavivši fotografiju svojega obješenog trbuha prošaranog strijama i poslala snažnu poruku svim mladim mamama koje gube živce jer ne mogu postići iste rezultate kao javne osobe poslije porođaja.

instamama

(Foto: Instagram)

“Upravo čekam da mi se vrati moje staro tijelo – dvije godine poslije (pa, zapravo, 12 godina poslije)”, napisala je blogerica u šaljivu tonu pored fotografije svojega zgužvanog trbuha. “Eh, da, voljela bih, također, da mi se vrate moje nekadašnje grudi da mogu reći 16-godišnjakinjama je li to okej”, dodala je Mel pa objasnila razlog zvog kojega se na ovaj način obratila pratiteljima.

“Toliko me razbjesni  kada vidim da ljudi pišu o vraćanju tijela u formu nakon porođaja. Nikad, ali nikad više nećete imati isto tijelo, kao ni um, nakon što rodite dijete. Nestalo je zauvijek, baš kao i vaša sposobnost da ostanete budni cijelu noć i uspijete izdržati sljedeći dan lucidni i svježi”, poručila je mama blogerica.

62730140-1004875959715953-2113126271584340982-n

(Foto: Instagram)

“Svi mi nosimo ožiljke izvana i osjećamo promjene iznutra. Nitko nije izašao iz majke u istom obliku u kojemu je ušao. Moramo prihvatiti da smo sada takvi kakvi jesmo i da se ne možemo vratiti na staro. Ako svoj mozak pripremite na to, možete zavoljeti osobu kakvom ste postali”, stoji u objavi na Instagramu.

“Potrebno je vrijeme da biste se prihvatili, ali jednom kada to uspijete, vidjet ćete da i niste tako loši. U mojemu slučaju, svojim ludim smislom za humor i neodoljivim trbušnjacima privući ćete hrpu prijatelja kakve zaslužujete”, životni je savjet ove mlade majke.

62027650-417683905749999-8994107534074630644-n

(Foto: Instagram)

Ne propustite