NJEGOV OTAC OTKRIO BIZARAN RAZLOG, PROŠLOG PETKA JE DONIJETA PRESUDA: A evo zbog čega je Miki Đuričić i DALJE U ZATVORU!

Aktuelno
NJEGOV OTAC OTKRIO  BIZARAN RAZLOG, PROŠLOG PETKA JE DONIJETA PRESUDA: A evo zbog čega je Miki Đuričić i DALJE U ZATVORU!
.

Iako je Osnovno tužilaštvo u Rumi još prošlog petka donijelo odluku da Miki Đuričić može da počne sa izdržavanjem kazne kućnog zatvora, on se i dalje nalazi iza rešetaka u Sremskoj Mitrovici, a razlog je pomalo bizaran.

Naime, Miki je i dalje zatvoren jer nema fiksni telefon u Kupinovu.

miki1

 

Kako prenosi Hit Informer, bez fiksnog telefona državni organi ne mogu da provjeravaju u svakom momentu da li je zaista u svom domu.

- Miki nije mogao da dođe kući da služi kaznu jer nemamo fiksni telefon! Rekli su nam da mora da postoji sprovedena linija kako bi i danju i noći mogli da ga zovu i provjeravaju. Objasnili su mi da bez svega toga ne mogu da prate kretanje mog sina.

miki

- Nikad nismo imali potrebu za fiksnim, a i ko još to koristi otkad postoje mobilni telefoni? Alli, šta da se radi, sada moramo da uvedemo zbog njegove kazne. Jurio sam na sve strane da to što prije uvedu, da mi sin ne trune u zatvoru bez potrebe. Pitao sam i da li postoji drugi način da se ovo riješi, da ne uvodim džaba liniju, ali rekli su mi da mora tako. Uspio sam to da završim nakon nekoliko dana i sada konačno imamo liniju - dodao je Mikijev otac, ističući da ne zna još uvijek kada će se njegov sin vratiti kući.

Ne propustite