VJERENICA DARKA LAZIĆA U 9. MJESECU TRUDNOĆE OVO RADI: Ne može bez Darka, ne sluša ljekare!

Show
VJERENICA DARKA LAZIĆA U 9. MJESECU TRUDNOĆE OVO RADI: Ne može bez Darka, ne sluša ljekare!
.

Iako se svakog dana očekuje njen porođaj, Marina Gagić, prema pisanju sedmičnog lista Star, odbija da sluša savjete ljekara, te u devetom mjesecu trudnoće ne miruje nego u stopu prati svog emotivnog partnera Darka Lazića.

- Marina nije mirna ako pusti Darka da ide sam na slavlja i da uvečer izlazi sa društvom - počeo je priču izvor.

- Kako bi sve držala pod kontrolom ona u devetom mjesecu ide svuda sa njim. Doktori su joj skrenuli pažnju da to nije pametno, ali ih ona ne sluša. Nedavno su bili na jednoj proslavi gdje se niko nije očekivao da će se pojaviti jer je održavana u kasnim satima, ali ona je ipak došla sa Darkom.

marina-ras

(RAS Srbija)

- Kada im je konobar prišao, Marina je brže-bolje naručila običnu vodu za oboje. Neće djevojka da razmišlja da li će on uzeti da nazdravlja sa nekim, pa da mu se omakne i popije koju čašicu više. Ovako joj je mirna glava. Kada je, poslije dva sata, Marina predložila da krenu, Darko je predložio da je vozač odvede kući, pa da se kasnije vrati po njega, ona je to odbila i rekla mu je da će da sačeka još pola sata, pa da idu zajedno. Darko se nasmijao na to, pa su poslije deset minuta otišli zajedno kući - dodao je izvor, zaključujući da je Lazić svjestan da Gagićeva nema mira kada on nije pored nje, te se zbog toga trudi da što manje izlaze kako bi ona mirovala.

darkomarina

(Instagram)

Ne propustite