DARKO JE U BRESTAČU ZIDAO OVU KUĆU ZA ANU, A SADA U NJOJ ŽIVI MARINA: Iskeširao 250.000 eura, a tek da vidite kako sve izgleda, OVO MOŽEMO SAMO SANJATI!

Show
DARKO JE U BRESTAČU ZIDAO OVU KUĆU ZA ANU, A SADA U NJOJ ŽIVI MARINA: Iskeširao 250.000 eura, a tek da vidite kako sve izgleda, OVO MOŽEMO SAMO SANJATI!
.

Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić broje sitno do rođenja njihovog prvog sina, pa i sređivanje kuće privode kraju. 

Kada ekipa srbijanskog Kurira došli u posjetu, njih dvoje nisu zatekli kod kuće, ali ih je dočekala pjevačeva majka Branka.

"Nisu tu, samo što su otišli za Beograd. Kupuju stvari za kuću, imaju još neke krupnije komade bijele tehnike da nabave. Sada su otišli za šporet", ljubazno je odgovorila Lazićeva majka, koja inače brine o cijelom domaćinstvu.

darko1

(Foto: Sonja Spasić/Kurir)

Ovu kuću pjevač je počeo da zida još dok je bio u braku s Anom Sević i u kojoj je trebalo da žive zajedno. 
Ipak, sada će u njoj uživati Darko, njegova nova ljubav Marina i njihov sin.

Nije tajna da je folker gradnju kuće platio 250.000 eura, a kako Kurir saznaje od izvora bliskog Laziću, dosad je na opremanje njenog enterijera dao čak 40.000 eura.

darko2

(Foto: Sonja Spasić/Kurir)

"On je inače lafčina, a sada je htio da ispuni svaku Marininu želju. Ugaonu garnituru platili su 3.600 eura, a skoro toliko su iskeširali i za kuhinjske elemente. Trpezarija im je velika, pa pošto su brojna familija, Darko je predložio da kupe ogroman sto sa 12 stolica. Ma, sve ih je koštalo papreno", otkriva izvor.

Ipak, Darko je skoro pa najveći dio novca iskeširao za sobu svoje mezimice Lorene, jer želi da ona maksimalno uživa kad dođe kod tate i brata.

"Loreni su kupili neobičan krevet u kompletu s ormarima, stočićima, komodama, tepihom i dječjim zavjesama. Sve će biti roze-srebrno. Samo Lorenina soba košta 9.000 eura, a takva slična biće i za bebu. Sin će biti s roditeljima u sobi, a sopstvenu će dobiti kad malo poraste", naglašava izvor Kurir Starsa.

Darko je i ranije govorio da će kuća imati tri kupatila i šest velikih soba. U potkrovlju će biti i bilijarska sala i teretana sa mini-saunom, jer je Lazić hedonista kad je riječ o ovim rekreacijama.

darko3

(Foto: Sonja Spasić/Kurir)

Pjevač je svojevremeno, dok je bio s Anom u braku, u planu imao i džakuzi, koji je želio da smjesti u spavaću sobu. Sada će u tom džakuziju, umjesto s Anom, Darko uživati s Marinom.

 

(Kurir.rs) 

 

Ne propustite