TEK SADA ĆE GA SVI OSUDITI: Miki Đuričić nakon što je pretukao dvije žene šokirao Srbiju MONSTRUOZNOM IZJAVOM!

Aktuelno
TEK SADA ĆE GA SVI OSUDITI: Miki Đuričić nakon što je pretukao dvije žene šokirao Srbiju MONSTRUOZNOM IZJAVOM!
.

Pčelar iz Kupinova i rijaliti zvijezda Miki Đuričić, koji je priveden u Rumi zbog agresije prema Suzani Perović i Nadeždi Biljić u rijalitiju Zadruga 2 i ne kaje se zbog počinjenih djela, sklopio je dogovor sa tužilaštvom da u kućnom pritvoru provede godinu dana.

Kako Srpski telegraf saznaje, Miki je svom prijatelju rekao da mu je žao što nije više pretukao Suzanu, kad već mora da ispašta za nasilje u vidu kazne nošenja nanogice, kao i da je Nadežda Biljić bila kolateralna šteta njegovog sukoba sa Suzanom.

miki-djuricic-ff

(Foto: Printscreen)

 Naime, Miki je ogorčen na bivšu djevojku i ne žali što je ošamario. On smatra da je ona najveći krivac zbog svega što mu se sada dešava.

"Miki je bijesan na Suzanu, ne želi očima da je vidi, ma neće ime da joj čuje. Sve vrijeme je zove smrduša i proklinje dan kada je bilo šta započeo sa njom. Miki je shvatio da je ona obična spletkara i da ništa drugo i ne zna da radi", rekao je prijatelj blizak Đuričiću.

miki

(Foto: Prinstcreen)

Đuričić je i dalje toliko ogorčen na Suzanu da je izjavio i da je trebalo više da joj fizički naudi:

"Je*em li joj majku u pi**u odvratnu, ona nije žena vrijedna pažnje, ona je obična smrduša. Nije mi žao što sam je ošamario, žao mi je Nadežde jer se tu našla. Ona je dobila batine samo zbog Suzane. Ne kajm se nimalo. Lažljivica Suzana je zaslužila batine. Us*ala mi se u život, sve mi se ovo zbog nje dešava. Izudarao sam onu djevojku bezveze, samo je naletjela u pogrešno vrijeme", rekao je Đuričić veoma dobrom prijatelju.

miki-ns

(Foto: Instagram)

Mikijev otac: Nadežda i Suzana su zaslužile batine!

Mikijev otac, Mirko Đuričić podržava sina nasilnika i kaže da ne vidi ništ loše u tome što je prtukao Suzanu i Nadeždu:

"Ma šta, bre, pravite halabuku kao da se desilo ne znam ni ja šta! Od sitnice ispade cirkus. Svaki dan se dešava nasilje, šta je tu čudno. Pa šta ako je udario dvije žene?! I ja bih da sam na njegovom mjestu! Da su pametne, ne bi se ovo ni desilo. One su ga provocirale i nervirale. Pukao mu je film jer je već 7 godina po tim rijalitijima. A još je bogalj trenutno. Ma, bezveze su ga privodili, nije ih jako ni udario. Malo ih je potkačio, ništa strašno", kaže Mirko.

 

(Telegraf.rs)

Ne propustite