MIKI SE NE SJEĆA DA JE PRETUKAO DVIJE ŽENE, ISPLIVALI DETALJI IZ NJEGOVOG ŽIVOTA KOJE NISTE ZNALI: Ovo će vas zalediti!

Aktuelno
MIKI SE NE SJEĆA DA JE PRETUKAO DVIJE ŽENE, ISPLIVALI DETALJI IZ NJEGOVOG ŽIVOTA KOJE NISTE ZNALI: Ovo će vas zalediti!
.

Prije tačno pet dana, Miki Đuričić je diskvalifikovan iz Zadruge zbog nasilja nad ženama. 

Naime, Đuričić je u naletu bijesa prvi udario svoju djevojku Suzanu Perović, a zatim je štakama udarao Nadeždu Biljić, koja se u nezgodnom momentu našla u dvorištu Bijele kuće.

miki-ns

(Foto: Instagram)

Osim što je odmah napustio veleljepno imanje, Miki Đuričić je priveden u policiju, a kako su pisali mediji njemu prijeti i do pet godina zatvorske kazne.

S obzirom na to da je ovaj slučaj potresao cjelokupnu javnost, numerolog Gordana Goca Dragišić otkrila velike tajne pčelara iz Kupinova. Goca je analizirala njegov numerološki kod i otkrila zbog čega je Miki nasilnički postupio prema dvjema ženama u koje je bio zaljubljen, piše srbijanski Alo. 

miki-djuricic-ff

(Foto: Instagram)

- Miki vuče neku karmu i neko prokletstvo sa majčine strane. Neko u porodici, sa majčine strane je već imao tendenciju da se ponaša ovako poput Mikija. On ima konstalaciju broja 7, a to je energija koja ruši i kida, a koja ne vidi šta radi. Ja sam sigurna da se Miki ne sjeća trenutka kada je Suzanu ošamario i kada je izudarao Nadeždu. On generalno u životu ne vidi žena na pravi način - smatra numerološkinja. 

Ne propustite