OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO JE MIKI OŠAMARIO SUZANU, OVO JE POKUŠALA SAKRITI: Zorica ODALA šta joj je Miki REKAO u povjerenju!

Aktuelno
OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO JE MIKI OŠAMARIO SUZANU, OVO JE POKUŠALA SAKRITI: Zorica ODALA šta joj je Miki REKAO u povjerenju!
.

Sinoć je u "Zadruzi" glavna tema bila zašto je Miki Đuričić ošamario Suzanu, ali i nasrnuo na Nadeždu.

Suzana je odbijala da odgovara na pitanja pod izgovorom da se ne sjeća o čemu su razgovarali prije nego što ju je udarilo, a onda je Zorica Marković odlučila da ih raskrinka.

- Ovo je stvarno za svaku osudu, svima nam je jasno. Neposredno prije nego što će se to desiti, Miki me je video i tražio mi cigaretu. Krenuo je sam da priča, a Suzana je prišla i rekla da će da ćuti. Rekao mi je: ,,Napuštamo oboje Zadrugu, čekamo razgovor sa produkcijom. Ovdje ne možemo da funkcionišemo. Ako me voliš, odreći će se honorara, živjećemo u Kupinovu, zaradiću ja pare. Došao sam zbog nje ovde, ja nju ne mogu da razumijem ovdje". Ja sam mu rekla da ja to ne bih tako, ali to je njihov izbor. Imala sam utisak kao da je on Suzani naredio i rekao da se pakuje! Prije cigarete, on je prošao kroz sobu i rekao da se spakuju stvari i da napuste Zadrugu zajedno. Onda se desilo to što se desilo, a Suzana se ne sjeća...možda je ona odustala, možda nije htjela! - rekla je Zorica.

zadruga

Foto: Printscreen

Ni Lepi Mića nije ostao imun na sve ovo što je čuo, pa je i on ispričao kako je sve to izgledalo iz njegovog ugla i o čemu je on razgovarao sa Suzanom nakon incidenta.

 - Ti si došla do mene i rekla mi da ti je Miki udario šamar. Onda sam zatekao Nadeždu u istom problemu! Pokušavala si da izađeš! Bila si svjesna situacije koja se desila! - rekao je Lepi Mića, a onda nastavio da govori o detaljima koji su uslijedili nakon udarca.

- Suzana je sa mnom pričala razborito! Kako je vrijeme odmicalo, tražila je da ide kući! I Drvo mudrosti je pričalo sa njom, svi su pokušavali da je podignu! Poslije je bilo pitanje gledalaca, ona nije željela da prisustvuje. Poslije toga je ona sa mnom normalno pričala, znala je sve šta se desilo, ali nije govorila o tome! - rekao je za kraj Lepi Mića.

Pogledajte kako je to sve izgledalo u videu ispod:

Ne propustite