SUZANA JOŠ NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA SA MIKIJEM, PA NAJAVILA ŠOKANTAN POTEZ: Ukoliko uradi ovo on će završiti IZA REŠETAKA!

Show
SUZANA JOŠ NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA SA MIKIJEM, PA NAJAVILA ŠOKANTAN POTEZ: Ukoliko uradi ovo on će završiti IZA REŠETAKA!
.

Suzana Perović može da otJera Mikija Đuričića u zatvor ako mu samo pređe kućni prag. Pjevačica uveliko najavljuje da će čim izađe iz "Zadruge" otići u posjetu svom dečku u Kupinovo, a očigledno ne zna da bi u tom slučaju on odmah završio iza rešetaka.

Izvor Informera kaže da će pčelar, koji je od petka u kućnom pritvoru i ima zabranu prilaska Suzani i Nadeždi Biljić, snositi posljedice i ako one njemu priđu.

miki

(Prinscreen)

- Miki ima zabranu prilaska Suzani i Nadeždi koje je tukao u "Zadruzi". Vidim da Perovićka najavljuje da će ga posjetiti, ali to će se njemu obiti o glavu! Ako on prekrši presudu koja je donijeta i nađe se u blizini osobe za koju mu važi zabrana prilaska, biće odveden u zatvor na izdržavanje kazne - priča ugledni beogradski advokat.

On dalje ističe kako će svakako biti naglašeno da ne kreće put Kupinova. 

suzana

(Printscreen)

- Ako već dosad nije, čim izađe iz rijalitija, Suzani će biti predočeno da nikako ne smije da zove Mikija, niti da ide kod njega. Em što će on zbog toga da ide u zatvor, nego će ona biti novčano kažnjena, a u najgorem slučaju i Perovićka miže da dobije pritvor - objašnjava izvor Informera i dodaje da se kod Đuričića u domu svaka posjeta evidentira:

- U Mikijevoj kući su postavljeni lokatori koji bilježe svaku posjetu koju sud nije odobrio i čim tamo kroči neki nezvani gost, to će se odmah znati.

Ne propustite