KOGA NAJVIŠE VOLI VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK? Provjerite s kim ste kompatibilni

Zanimljivosti
KOGA NAJVIŠE VOLI VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK? Provjerite s kim ste kompatibilni
.

Koga najviše voli vaš horoskopski znak?

 
Ovan

Moćni Ovnovi grade mnogo jače i bolje veze i prijateljstva sa pripadnicima znakova kao što su Blizanci, Lavovi, Strijelci, Ribe i Vage. Ovnovi u paru mogu da uspiju onda kada nauče da poštuju svoje želje i osjećanja.

Bik

Bikovi grade mnogo bolje prijateljske ali i ljubavne odnose sa Jarcima, Ribama, Djevicama i Rakovima, a Bikovi u kombinaciji mogu da uspiju ako budu iskrena podrška jedno drugom.

Blizanci

Kreativni Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima, Vagom i Vodolijom, a stvari mogu da budu podnošljive i sa Strijelčevima.

Rak

Zaštitnički nastrojeni Rakovi odlično funkcionišu u odnosima sa Škorpijama, Bikovima, Djevicom, Ribama i Jarcima. Međutim, oni vole jake ličnosti kao što su obično Strijelci i Lavovi.

Lav

Lavovi vole Djevice, Strijelce, Ovnove, Blizance i Vodolije. Lavovi u paru uspivaju samo onda kada im je komunikacija na odličnom nivou.

Djevica

Djevice se najbolje slažu sa Jarcima, Bikovima i Škorpijama. Njihova suprotnost, Ribe, uvijek će uspjeti da im pomognu da pronađu balans.

Vaga

Šarmantna Vaga odlično funkcioniše sa Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Strijelcima i Ribama. Dvije Vage uspjeće samo kada naprave kompromis.

vaga

Škorpija

Strastvena Škorpija voli da se druži ili uživa u ljubavnim vezama sa Rakovima, Djevicama, Jarcima, Ribama i Bikovima.

Strijelac

Pustolovni Strijelac obožava Ovnove, Lavove, Vage, Vodolije i Blizance.

Jarac

Prizemni Jarac najbolje prijateljske ali i ljubavne odnose gradi sa Bikovima, Djevicama, Škorpijama, Ribama i ostalim pripadnicima njegovog znaka.

Vodolija

Uvijek misleća Vodolija najbolje se slaže sa Blizancima, Strijelcima, Vagama, Lavovima i Ovnovima.

Riba

Duboko osjećajne Ribe neće odoljeti Škorpijama, Rakovima, Jarcima i drugim stranama sebe koje obično predstavljaju Djevice.

ribe

Ne propustite