MUŠKARCI SU NA OVO ALERGIČNI: 8 stvari koje žene rade, a oni to jednostavno ne podnose, pogledajte POSLJEDNJU

Praktična žena
MUŠKARCI SU NA OVO ALERGIČNI: 8 stvari koje žene rade, a oni to jednostavno ne podnose, pogledajte POSLJEDNJU
.

1. TEPANJE U JAVNOSTI

Ako mu tepate u javnosti, vjerovatno ćete ga brzo otjerati od sebe. Slatke riječi, poput “ljubavi”, “medo” i ostalih nadimaka, muškarcima djeluju potpuno nemuževno. Zato ga pred drugima oslovljavajte imenom ili nadimkom kojim ga zovu prijatelji, a tepanje ostavite za intimne trenutke.

2. SMARANJE SMS PORUKAMA ILI POZIVIMA

Ukoliko mu uputite na desetine poziva ili SMS poruka dnevno, ostavićete utisak očajne djevojke koja ga provjerava, kojoj je dosadno i čiji se život “vrti” isključivo oko partnera. Čak iako mu je to simpatično, ubrzo će mu dosaditi, pa se potrudite da ne pretjerujete sa zivkanjem.

3. NEGATIVAN STAV 

Negativan stav prema svemu, stalno ozbiljan izraz lica i cinizam su neke od stvari koje muškarci ne vole kod djevojaka. Naravno da niste uvijek raspoloženi za šalu, ali ukoliko ste stalno mrzovoljni, nakon nekog vremena će to vjerovatno početi da mu smeta.

love-687646-1280

(Profimedia)

4. ČESTO PSOVANJE

Poneka psovka može da prođe, ali ako previše psujete, muškarci će prestati da vas gledaju kao damu i ostavićete utisak osobe koja nema lijepe manire.

5. FLERT SA DRUGIM MUŠKARCIMA

Ono što nijedna strana ne voli je da vidi svog partnera kako flertuje sa nekim drugim. Muškarci nikako ne žele da budu u vezi sa djevojkom koja pokušava da zavede svakog momka na kojeg naiđe.

zena6

(Shutterstock)

6. NEDOSTUPNA DJEVOJKA

Dobro je da budete samouvjereni, ali ako budete stalno izigravali “nedostupnu” djevojku, muškarci će to doživjeti kao kompleks više vrijednosti. U redu je da se on malo potrudi da osvoji djevojku, ali ako previše “igrate igrice” sa partnerom, on će vjerovatno odustati.

7. TRAČ PARTIJE SA DRUGARICAMA

Volite da povremeno tračarite sa drugaricama, ali ako na partnera ostavite utisak da im pričate baš sve sočne informacije i pikanterije o vašoj vezi, on vam nikada neće potpuno vjerovati. A to sigurno nije ono što želite.

8. LOŠA HIGIJENA

I na kraju, ali ne i manje važno, lijepe grudi,zgodno tijelo, prefinjena ljepota, šminka i sve ostale mackalice, ne pomažu ako ne vodite računa o higijeni zuba, tu i tamo “preskočite” tuširanje ili niste depilirani.

Ne propustite