Hotel Korkyra na ostrvu Korčula uz obalu južne Dalmacije savršeno je mjesto za uživanje!

Kiosk
Hotel Korkyra na ostrvu Korčula uz obalu južne Dalmacije savršeno je mjesto za uživanje!
-

Hotel je potpuno ogoljen i nanovo izgrađen, a potpuno je obnovljena i impresivna fasada. Sada ima 58 dizajnerski uređenih soba, wellness i restoran za 180 ljudi i susjedni bar. 

5

U srcu hotela nalazi se bazen, zelena oaza u unutrašnjem dvorištu sa pogledom na more. Hotel je otvoren cijele godine i smješten je u Veloj Luci, drugom gradu po veličini na ostrvu, sa 4.500 stanovnika, u središnjem ali mirnom području blizu luke. Sama Vela Luka smještena je u zaštićenom zalivu i mjesto je gdje su ručni rad i umjetnost sastavni dio svakidašnjice. 

3

Uz kulturu staru više od hiljadu godina i selima i gradovima starima stotine godina, usred prekrasne prirode prošarane stablima maslina i čempresima, na 180 kilometara obale Korčule ističu se različiti zalivi i plaže. Ostrvo je poznato po ručnom radu i poljoprivredi – o njegovoj tradiciji svjedoče mnogobrojni vinogradi i maslinici.

4

Na krajnjem zapadu uzdiže se Vela Luka, najveći zaliv ostrva koji ima svoju luku zaštićenu zelenim brdima. S više od 2.600 sunčanih sati na godinu Vela Luka je najsunčanije mjesto na cijelom Jadranu.

6

Izaberite opciju između 3, 5 ili 7 noći za dvije osobe na bazi polupansiona uz neograničeno korištenje wellness centra i bazena po super cijenama!
 

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

 

Ne propustite