Ljetovanje u Zaostrogu uz kristalno čisto Jadransko more u Resort Dalmaciji!

Kiosk
Ljetovanje u Zaostrogu uz kristalno čisto Jadransko more u Resort Dalmaciji!
-

Zaostrog se nalazi u južnoj Dalmaciji, prepoznatljivoj u Hrvatskoj i puno šire, po bijelom žalu, prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama te kristalno čistom Jadranskom moru. Plaže se protežu cijelom dužinom mjesta, a uživati možete na uređenoj plaži opremljenoj ležaljkama, tuševima i kabinama za presvlačenje, ili u romatničnim, skrivenim uvalama do kojih se dolazi šetnjom kroz borovu šumu.

2

Resort „Dalmacija“ nalazi se u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske, na Makarskoj rivijeri u pravcu Dubrnika i prostire se na 14.500 m2 prostora uz samu plažu. Udaljenost od centra mjesta je oko 150 m.

5

Smješten je na sredini šljunčane plaže (koja se proteže kroz cijelo mjesto) i okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Plaža se proteže duž samog Resorta u dužini od 150 m, idealna za ljubitelje prirode i kupanja u čistom moru.

8

Smještaj je ugodan, jednostavan sa šarmom nekadašnjih ljetovanja. Ne opterećen teretanom, bazenom i ostalim suvišnim dodatcima karakterističnim za moderne hotele stila luksuznih kutija, Resort nudi luksuz današnjeg vremena. Miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru i šetnje po čistom zraku, koji lagano struji s planinskih vrhova Dinarida prema Hvarskom kanalu, otklanjajući sparinu i otkrivajući zvjezdano nebo u večernjim satima. Odmor za dušu i tijelo od stresa i umora. Gostima je na raspolaganju i 40 camping mjesta, s pripadajućim sanitarnim čvorom. Smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i camping mjesta.

7

Izaberite odgovarajući termin za sedam noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona i smjestite se u udobne sobe Resort Dalmacije!

 

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 


 

Ne propustite