"MOLIO SAM BOGA DA NE PUKNE I DA IH NE PREBIJE SVE!“ Komšije otkrile sve tajne Mikija Đuričića! Evo kako se nasilnik ponašao i šta je radio ljudima u selu

Show
"MOLIO SAM BOGA DA NE PUKNE I DA IH NE PREBIJE SVE!“ Komšije otkrile sve tajne Mikija Đuričića! Evo kako se nasilnik ponašao i šta je radio ljudima u selu
Miki Đuričić provešće godinu dana u kućnom pritvoru jer je bivšu i sadašnju djevojku pretukao u „Zadruzi 2“, a prve komšije učesnika rijalitija kažu da ih je njegovo ponašanje šokiralo i iznenadilo!

Miki Đuričić provešće godinu dana u kućnom pritvoru jer je bivšu i sadašnju djevojku pretukao u „Zadruzi 2“, a prve komšije učesnika rijalitija kažu da ih je njegovo ponašanje šokiralo i iznenadilo!

Prvi Mikijev komšija iz sela Kupinovo nije krio koliko je iznenađen njegovim nasilničkim ponašanjem, otkrio je da selo danima ne prestaje da priča o incidentu.

Kako kaže, još niko nije skupio hrabrost da obiđe Mikija, koji je već nekoliko dana u kućnom pritvoru.

- Miki je bio u nekoliko veza i, koliko znam, nikada nije digao ruku na neku od žena sa kojima je bio. Svi koji ga poznaju iznenađeni su time kako je postupio jer nam je neshvatljivo da naš Miki udara žene bez ikakve zadrške ili osećanja krivice. Svima iz sela je poznato da Miki ima nagle promjene ponašanja, ali niko ne bi pomislio da će udariti ženu. Dešavalo se da se potuče sa muškarcima, ali ništa više od toga. Prema ženama je oduvek bio džentlmen i štitio ih je kao pravi muškarac - priča prvi komšija i navodi da je Đuričić psihički loše.

suza

Suzana i miki, Foto: Screenshoot Youtube

- Sve što se desilo jasno pokazuje da Miki više ne može da se nosi sa zatvorenim prostorom i rijalitijem. Više nije mlad i nema snage da dostojanstveno izađe iz sukoba i svađa. Sada se po selu priča da svi biju žene, a samo je Miki osuđen, ali veliki je problem ako on i dalje ne shvata u čemu je pogriješio. Za njega bi najpametnije bilo da se mane rijalitija i da se u sljedećih godinu dana posveti stvarnom životu. Ne mislim da bi nekoga mogao da ubije jer je u dubini duše dobar čovjek, velikog srca, ali bolje je što je sve ovako ispalo, jer će konačno moći da se dovede u red - kaže on.

Vlasnica lokalne kafane, koja nije htela da se fotografiše, objasnila je da je Đuričić poznat po tome da često mijenja raspoloženje.

- Šta da vam kažem, osim da sam veoma tužna što je taj momak sebe predstavio kao nasilnika. Sjećam se kako bi svaki put po izlasku iz rijalitija kupovao pune kese hrane ugroženim porodicama. Bez ikakve najave bi dolazio da obraduje siromašne, da vrati njihove dugove u prodavnicama. Koji dan posle toga, sa istom strašću bi se svađao, čak i potukao sa neistomišljenicima. Na kraju je obilježio sebe kao nasilnika i žao mi je zbog toga. Šteta je to velika, znam ga otkad je bio dijete, ali oduvijek sam govorila da za njega, koji ima seljački mentalitet, nije rijaliti i to okruženje namazanog gradskog ološa - zaključuje vlasnica kafane.

Njenu priču prekinuo je Mikijev drug iz osnovne škole, koji je priznao da ga nije iznenadilo to što je Đuričić nasrnuo na Suzanu.

kupinovo-miki-djuricic01-alo-1000x0

Kupinovo, Foto: Dejan Briza

- Od samog starta tog odnosa vidjelo se da je ona, za razliku od njega, namazana svim bojama. Nije on navikao na huškanje i pritisak i žene koje igraju igru. Samo sam molio Boga da ne pukne i da ih ne prebije sve u „Zadruzi“, a upravo se to desilo. Za svaku je osudu to što je udarao Nadeždu i Suzanu i što je od svog života napravio pakao. Niko i ne zna kakva je on ljudina. Pa on je jedan od najvećih kolekcionara stripova i knjiga, ali ga je želja za lakom zaradom u rijalitiju upropastila i dovela do tačke pucanja - kaže Đuričićev drug.

kuca-mikija-djuricica02-alo-1000x0

Kuća Mikija Đuričića, Foto: Dejan Briza

Ne propustite