LAST MINUTE: Opuštajući odmor na Makarskoj rivijeri u apartmanima Radmila!

Kiosk
LAST MINUTE: Opuštajući odmor na Makarskoj rivijeri u apartmanima Radmila!
-

Villa Radmila smještena je u čarobnom prirodnom ambijentu u podnožju planine Biokovo i na nekoliko metara od mora. Lijepi apartmani nude Vam sve što Vam je potrebno za nezaboravan odmor u Dalmaciji, a zahvaljujući njihovoj poziciji možete uživati na plaži tokom cijeloga dana.

2

Apartmani Radmila se nalaze u mjestu Podaca koje je izuzetno za obiteljski odmor. Kuća se nalazi 80 m od plaže, posjeduje okućnicu prostor za griil.Želimo Vam toplu dobrodošlicu apartmane Radmila-Podaca! Apartmani nalaze se u mjestu Podaca na makarskoj rivijeri udaljeni od grada Makarske 30 km, a od drevnog Dubrovnika 130 km.

4

Ljetovanje i odmor u Podaci je pravi je izbor za sve naše drage goste koji žele ugodan odmor, čisto more i pješčane plaže.

3

Nudimo Vam odmor u mjestu u koje ćete se rado vraćati i s jednakim veseljem biti dočekani. Apartmani se nalaze 80 m od mora. Gosti apartmana imaju besplatan WI-FI pristup internetu.

6

Dva noćenja za dvije osobe u apartmanima Radmila platite SAMO 99 KM!

 

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

Ne propustite