HOROR U SRBIJI! PUCAO U ŽENU, A ONDA SEBI U GLAVU: Njegova porodica otkrila razloge tragedije

Aktuelno
HOROR U SRBIJI! PUCAO U ŽENU, A ONDA SEBI U GLAVU: Njegova porodica otkrila razloge tragedije
.

Dragoslav Jovanović (25) iz Surčina, koji je prije tri dana preminuo nakon što je na Novom Beogradu ranio suprugu Teodoru (25), a potom i pucao sebi u glavu, sahranjen je na pravoslavnom groblju u Surčinu.

Jovanović je podsjetimo, sin nekadašnjeg pripadnika "surčinskog klana" Ljubomira Jovanovića Staklenog. Njegovom posljednjem ispraćaju prisustvovali su brojni rođaci i prijatelji, a neki od njih opraštali su se od Jovanovića i potresnim čituljama, pišu srbijanski mediji.

- Dragi naš, voljeni Gagi, u srcima i molitvama, živjećeš vječno s nama. Neizmjerni su tuga i bol u dušama našim. Počivaj u miru - stoji u oproštajnoj poruci Dragoslavljevog oca Ljubomira, majke Mirjane, brata Gvozdena i sina.

Vijest o smrti Jovanovića potresla je njegove rođake, koji su ispričali da su se nadali da će uprkos teškim povredama preživeti. Kako kažu, Dragoslav nije bio poznat kao nasilnik, pa im je čitava situacija nevjerovatna.

- Ne znam zašto je to uradio, ali znam da ga je mnogo bolelo to što tri mjeseca nije mogao da vidi svoje dijete. Žalio se Centru za socijalni rad i sudu. Molio ih je da na kratko vidi sina uz nadzor, ali nije uspio da dobije dozvolu. To ga je ubijalo - rekao je jedan od Jovanovićevih rođaka. Jedan Jovanovićev drug je objasnio da se sa njim video 10 dana prije tragedije i da ga je pitao da li je istina da je tukao Teodoru.

- On mi je rekao da to nikada ne bi uradio, ali je priznao da ju je uštinuo za nogu od čega je njoj ostala modrica. Ne opravdavam njegov postupak - otkrio je jedan njegov drug.

Podsetimo, Jovanović je u ponedeljak uveče presreo svoju suprugu Tamaru od koje se razvodio, u trenutku kada je šetala njihovog sina u kolicima. Nakon kraće rasprave Dragoslav je potegao pištolj i upucao ženu, a potom sebi ispalio metak u glavu.

Jovanovićeva supruga Teodora i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi zbog dvije prostrijelne rane na grudnom košu. Njeno stanje je označeno kao stabilno, ali je ona uprkos tome pod neprekidnim nadzorom ljekara. Njen i Dragoslavov petnaestomjesečni sin koji je bio prisutan u vrijeme izvrešenja zločina, predat je Teodorinim roditeljima koji sada o njemu vode računa.

Od Dragoslava su se čituljama oprostili porodica i prijatelji.

- Dragi naš, voljeni Gagi, u srcima i molitvama, živjećeš večno s nama. Neizmjerni su tuga i bol u dušama našim. Počivaj u miru - stoji u oproštajnoj poruci Dragoslavljevog oca Ljubomira, majke Mirjane, brata Gvozdena i sina.

Vijest o smrti Jovanovića potresla je njegove rođake, koji su ispričali da su se nadali da će preživjeti. Kako kažu, Dragoslav nije bio poznat kao nasilnik, pa im je čitava situacija nejverovatna.

Ne propustite