ZNATE JE KAO PRVU LJUBAV DAMIRA FAZLINOVIĆA: OD TADA JE PROŠLO 11 GODINA, EVO KAKO INES DANAS IZGLEDA

Show
ZNATE JE KAO PRVU LJUBAV DAMIRA FAZLINOVIĆA: OD TADA JE PROŠLO 11 GODINA, EVO KAKO INES DANAS IZGLEDA
.

Jedna od najgledanijih humorističkih serija u regionu bila je difinitivno ‘Lud, zbunjen, normalan’ u režiji Elmira Jukića i scenariste Feđe Isovića.

Damirovu djevojku u prvoj sezoni serije igrala je glumica Iva Šulentić koja se pojavljivala u epizodnoj ulozi u sedam nastavaka gdje igrala lik Ines. Ines je energična i vragolasta, tako je bio užitak gledati njeno pojavljivanje među porodicu Fazlinović.

lud-zbunjen-normalan-1024x681

Iva je je jedna od najpoznatijih hrvatskih voditeljica. Rođena je u Zagrebu 15.05.1983 godine. Sa samo 12 godina stala je pred kamere te izgradila uspješnu karijeru. Na radio televiziji u Hrvatskoj vodila je popularne emisije Garažu i Briljanteen.

ines

 

Škola joj nikada nije predstavljala problem i bila je oduvijek marljiva i svjesna učenica. Upisala je prvu gimnaziju poslije toga Ekonomski fakultet. Za studiranje ekonomije odlučila se jer je primjenjiva i konkretna. Tokom rada u struci shvatila da ipak to nije ono čime se želi baviti.

ines

Iva je odrasla u Zagrebu, majka joj je po zanimanju bakarica. Kao tinejdžerica je voljela slušati Guns ‘n’ roses i New kids on the block i gledati Prljavi ples i Beverly Hills.

Ne propustite