SUZANA POSLIJE SILOVITOG ŠAMARA KRIJE LICE, SVE VRIJEME JE RAŠČUPANA I NA LIJEKOVIMA: Sada su je uslikali izbliza, pogledajte kako izgleda, JEZIVO

Aktuelno
SUZANA POSLIJE SILOVITOG ŠAMARA KRIJE LICE, SVE VRIJEME JE RAŠČUPANA I NA LIJEKOVIMA: Sada su je uslikali izbliza, pogledajte kako izgleda, JEZIVO
.

Miki Đuričić diskvalifikovan je iz "Zadruge 2" zbog agresivnog ponašanja.

Čuveni pčelar Suzanu Perović udario je šamarom, a zatim je nasrnuo na bivšu Nadeždu Biljić i pljunuo je u lice, pa je i nalupao drvenom štakom. Sud je rijaliti takmičaru odredio pritvor od 30 dana.

miki-djuricic-ff

(Foto: Printsrcreen)

Međutim, Perovićka ne prestaje da insistira na njihovom viđanju i razgovoru. Iz bijesa, verbalno je napala Nadeždu, zbog čega se poslije javno izvinjavala.

"Naravno da mi je žao što sam i ja njoj rekla da su je tukli, mnogo mi je bilo žao kad sam čula njenu životnu priču. Miki očigledno ima neki problem koji mora da riješi, osudila sam najstrašnije, a čuli su i drugi. Ja vam se kunem u život i život svoje djece da bih ga ubila štakom da sam vidjela to što je uradio Nadeždi. Šta god da se desilo, ovo nije smio da uradi, njemu stvarno treba pomoć! Ja imam pravo da mu oprostim i da ne oprostim, ali smatram da moram da mu pomognem. Ako ne prihvati stručnu pomoć, nećemo biti zajedno", jedva je izgovorila iz ležećeg stava Suzana.

suzana

(Foto: Prinstcreen)

Osuđena od okoline što "pati za nasilnikom" istakla je da ga ona smatra kvalitetnim čovjekom.

suzana1

(Foto: Prinstcreen)

"Baš me briga, ako nastavite da pričate o meni ja ću napustiti emisiju. Naša ljubav je takva kakva je. Mi smo oboje ludi, takvi smo kakvi smo, oduvek smo se voljeli, ali ovde je bilo suđeno da se spojimo. Želim sve ovo da napustim, da vidim svoju porodicu, da vidim Mikija. Živci mi rade, počela sam da pijem duplu dozu terapije. Došla sam ovdje u emisiju da te ispoštujem, ali ja više ne mogu", pričala je ona "preko" cimera koji su se nadvikivali oko njene terapije i toga kako će se otrovati ako tako nastavi.

 

Ne propustite