ZA OVOM DJEVOJKOM SU SE DANAS U BEOGRADU SVI OKRENULI: Ovakva se prošetala na +30, A KAD SU POGLEDALI DOLE PAMET IM JE STALA (FOTO)

Kiosk
ZA OVOM DJEVOJKOM SU SE DANAS U BEOGRADU SVI OKRENULI: Ovakva se prošetala na +30, A KAD SU POGLEDALI DOLE PAMET IM JE STALA (FOTO)
.

Nakon nekoliko sedmica kiše, vrućine su konačno stigle i na Balkan.

Već sada mnogi traže načine kako da se rashlade.

U centru Beograda ugledali su djevojku sa veoma neobičnim stajlingom.

djevojkaa

FOTO: KURIR/ZINA AL SATTAF

Kratka suknja i bluza, sasvim sigurno ne bi bile dovedene u pitanje po ovom vremenu, ali ono što je mnogima privuklo pažnju jesu boje, a i materijali koje je uklopila. Sa sve štiklama, piše "Kurir.rs".

I ako zanemarimo suknju, koja bi, kako narod kaže, da je malo kraća - bila kragna, nismo sigurni kako joj na ovoliko visokoj temperaturi tačno pomaže kombinacija čipke i providne pripijene sintetike.

Šta više kažete na ovu kombinaciju? 

Podsjetimo, jučer je jedna slika iz zagrebačkog tramvaja također napravila haos na internetu.

Naime, kako se na slici može vidjeti, djevojka se nagela kroz prozor, a na sebi ima samo dužu majicu.

"Improviziraj. Prilagodi se. Savladaj vrućinu u Hrvatskoj", opis je uz objavu.

imageedit-1-8837503701

Foto: Printscreen

A ovo su samo neki od komentara:

"Pfff... A kad ja putujem javnim prijevozom, samo neke bakice. Neki tipovi imaju svu sreću", "Savladala je jednu vrstu vrućine, no stvorila drugu", "To je zato što su u Hrvatskoj ljudi toliko siromašni da neke djevojke moraju ići uokolo samo u majicama", "Iako na prvi pogled, jedna obična, polue*otska slika, u suštini se radi o slojevitom prikazu prednosti i ljepote homogenog, monokulturalnog društva i života u ambijentu koje ono nosi. Usudio bih se reći, klasični fellinijevski kadar. Bože, hvala ti što sam Hrvat", "Toplinski udar u Zagrebu", bili su samo neki od komentara.

 

Ne propustite