ČETIRI MJESECA NAKON STRAVIČNE POGIBIJE, PORODICA ŠABANA ŠAULIĆA PRIMILA RADOSNE VIJESTI: Ovo su jedva čekali!

Aktuelno
ČETIRI MJESECA NAKON STRAVIČNE POGIBIJE, PORODICA ŠABANA ŠAULIĆA PRIMILA RADOSNE VIJESTI: Ovo su jedva čekali!
.

Mediji već sedmicama spekulišu o tome da li je Šaban Šaulić iza sebe ostavio ušteđevinu na tajnim računima koje je navodno posjedovao. 

Numerolog i vizionar Vlado Kečina sada otkriva da je kralju narodne muzike bilo suđeno da zaradi mnogo novca koji će trošiti drugi. 

saban

U razgovoru za VIP, Kečina je otkrio da će Šabanova porodica uskoro dobiti gotovo tri miliona eura koje je pevač uspio da uštedi.

- Uskoro će se pojaviti tajni račun na kojem je Šaban imao između 2,5 i tri miliona eura, koje je maltene sakrio od sebe samog. Bio je jedan od onih pjevača koji su mnogo radili i zaradili, a njegova porodica je uglavnom ubirala plodove tog rada. Ogroman novac je potrošen, ali nije Šaban bio taj koji ga je trošio, niti je u tome uživao - kaže Kečina i objašnjava:

- Njegov novac trošili su žena Goca i drugi članovi porodice, a ne Šaban, jer njemu materijalne stvari nikada nisu bile bitne. Živio je skromno i njemu bi bila dovoljna jedna kućica na selu. Po prirodi je bio štedljiv i nije volio da rasipa novac. Čak ga je i nerado pozajmljivao drugima - kaže numerolog i astrolog, prenosi Alo. 

saban-saulic-6-830x0-ki1

Zbog svega toga, kako kaže Kečina, Šaulić je ostavio veliku ušteđevinu, koju će njegova porodica uskoro podijeliti.

- Riječ je o novcu koji se nalazi na Šabanovom tajnom računu, koji će u narednih šest mjeseci podići njegova supruga Goca i podijeliti sa svojom djecom - tvrdi numerolog za VIP.

Kako je Kečina rekao, Šaban Šaulić počeo je da štedi još u najranijoj mladosti.

- On je novac krio i od sebe samog. U ranoj mladosti je počeo da ga sklanja na stranu, a poslije 40. godine života uspijevao je da uštedi i veće sume. Nažalost, pet decenija je mukotrpno radio, dosta znoja prolio, mnogo i zaradio, a ništa od toga nije potrošio. U njegovom novcu uživali su i tek će uživati drugi. Generacije njegovih potomaka biće zbrinute, čak će i njegovi unuci uživati u dedinim parama, ali tužno je to što Šaban Šaulić nije malo više uživao u plodovima svoga rada - kaže numerolog i astrolog Vlado Kečina.

Ne propustite