RASTA JE ZABORAVLJEN, ANA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA: Objavila sliku, komentari ne prestaju!

Show
RASTA JE ZABORAVLJEN, ANA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA: Objavila sliku, komentari ne prestaju!
.

Skoro dvije godine o Ani Nikolić se pisalo isključivo u domenu njenog fizičkog izgleda. Kao što je poznato, nakon što se porodila Ana je dobila veliki broj kilograma i mnogi su je zbog toga osuđivali.

ana-nikolic

(Foto: Instagram)

Međutim unazad mjesec dana u Aninom životu se mnogo toga promIjenilo. Njen fizički izgled svakim danom je sve bliže onom po kojem je postala prepoznatljiva, sva bliže je savršenoj liniji, ali pored toga Ana uveliko radi i na novom albumu i prema njavama na jesen bi se trebala vratiti u velikom stilu.

Ana Nikolić je u toku jučerašnjeg dana obradovala pratioce na društvenim mrežama novim fotografijama iz studija u Skoplju, gdje privodi kraju rad na novom albumu.
Ovaj projekat, koji paralelno radi i u Ljubljani, trebalo bi svjetlost dana da ugleda na jesen.

ana2

(Foto: Instagram)

Na pitanje novinara o trenutnom emotivnom statusu, Ana je zagonetno odgovorila uz pomoć stihova svoje nove, još uvijek neobjavljene pjesme.

- Teturam, tražim se. U hodu mijenjam se. Moj haos - moj mir. Od svojih snova se branim. Sve teže branim se. Treznim i pijem. I kad u glavi savladam te u srcu uvek nadvladaš me, tamo loše te krijem - odrecitovala je Nikolićeva i pokrenula more spekulacija.

 

Ne propustite